Вторник, 2024-05-21, 7:10 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » Архив материалов
Обласні організації Блоку Юлії Тимошенко, Народного Союзу Наша Україна, Конгресу Українських Націоналістів, Партії Реформи і Порядок, Української Народної Партії провели 30 березня акцію на підтримку вимог опозиції про необхідність негайного розпуску українського парламенту і відставки уряду.
Учасники багатолюдної акції, проведеної біля приміщення обласної державної адміністрації, тримали гасла „Верховну зРаду ГЕТЬ”, „Президентові порада – хай відпочиває Рада”, „Геть коаліцію національної зради”, „Одеса за розпуск Верховної Ради”.
Цього дня до Одеси, для участі у мітингу, прибули і чимало мешканців районів Одеської області. Зокрема, депутат Ананьївської районної Ради, Голова районної організації Народного Союзу „Наша Україна” Володимир Сєдов переконаний, що Президент таки підпише Указ про розпуск Верховної Ради.
Володимир Сєдов:
„Якщо п ... Читать дальше »
Просмотров: 1066 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-02 | Комментарии (0)

Цими днями представники Одеської організації виборців пікетували обласний комітет Комуністичної партії України – вперше в історії Одеси. Пікетувальники тримали сім гасел з протестами проти ініціатив КПУ стосовно референдуму про вступ України до НАТО та надання російській мові статусу державної.
На перший погляд, в ініціюванні референдуму нема нічого поганого. Але це лише так здається. Півстоліття комуністична партія в СССР масово обдурювала людей щодо НАТО, зображуючи блок як смертельну загрозу для всього світу. А тепер комуністи хочуть питати в обманутого народу про його ставлення до вступу України в НАТО. Це є політичним шарлатанством. Такий референдум може бути тільки після повного і правдивого поінформування виборців про те, що таке НАТО, про його мету як оборонного військового союзу, і що дає Україні участь в альянсі.
Пікетувальники роз’яснювали ... Читать дальше »
Просмотров: 1034 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-30 | Комментарии (0)

Цій темі було присвячено проведений 28 березня управлінням інформації Одеської міської ради семінар. Його було розраховано перш за все на працівників місцевих засобів масової інформації, але він привернув увагу і студентів вищих навчальних закладів.
Заступник начальника управління інформації Олена Варичева в інтерв‘ю Радіо "Свобода" висловила сподівання, що проведений семінар допоможе журналістам визначити критерії достовірної інформації. „Ми, представники органів влади, раді були почути дискусію на тему семінару. Вона була як ніколи жвавою і плідною. Ми, як ніхто інший, зацікавлені у поданні читачам, глядачам і слухачам в Одесі перш за все достовірної інформації. Недостовірна інформація викликає розчарування”.
Присутній на семінарі провідний фахівець управління внутрішньої політики Одеської міськради Олег Заболотний переконаний, що люди, які обрали ... Читать дальше »
Просмотров: 1049 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-29 | Комментарии (0)

„Християнська демократія і освіта у сучасному українському суспільстві”. Такою є тема дводенної конференції (26 – 27 березня) присвяченої 10-літтю Партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) та Християнського гуманітарно-економічного вільного університету, у роботі якої беруть участь гості з багатьох областей України та з США, Німеччини, Росії. Серед організаторів є і Центр гуманітарної освіти Національної Академії наук України, Українська асоціація релігіоведів, Одеське відділення Української асоціації релігійної свободи.
Її метою є спроба визначити найбільш ефективні шляхи духовно-світського оздоровлення українського суспільства.
Ректор університету Ростислав Крижанівський переконаний, що підвищити духовний рівень українського суспільства можливо завдяки розвитку християнської освіти, пропагуванню християнських цінностей. „У цій площині у нас вели ... Читать дальше »
Просмотров: 1056 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-27 | Комментарии (0)

Решение Сената США относительно рекомендаций НАТО принять в свои члены Украину демонстрирует отношение США и членов НАТО к евроатлантической интеграции. Об этом сегодня перед началом круглого стола Украина-НАТО "Роль парламента в сфере национальной безопасности и обороны" сказал помощник генерального секретаря НАТО по вопросам планирования оборонной политики Джон Колстон. Вместе с тем он отметил, что Украина уже находится в стадии интенсифицированного диалога с НАТО. Решение относительно того, насколько скорым будет этот процесс и насколько далеко он зайдет, должна принимать Украина.
Однако Дж.Колстон заверил, что НАТО и в дальнейшем будет поддерживать Украину в этом процессе. Он также отметил, что НАТО ведет переговоры с Украиной как с целым государством, как с целым правительством. "Потому мы не пытаемся проводить какой-то разницы между позициями отдельны ... Читать дальше »
Просмотров: 1008 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-26 | Комментарии (0)

«В Україні мають знати, що ЄС - це не лише певні економічні досягнення…»

Муніципальні громадські слухання, присвячені 50-тиліттю Європейського Союзу, привернули увагу не лише місцевих ЗМІ, але і знаних за межами України політологів, представників громадських організацій.
Голова постійної комісії з європейської інтеграції і зовнішніх зв’язків Одеської міськради Олексій Музальов наголосив, що проведені громадські слухання стануть ще одним вагомим кроком на шляху інформування одеситів про мету і завдання Євросоюзу, його реальні досягнення та проблеми. Він висловив впевненість, що цьогорічний вступ Одеси до Асоціації європейських міст має прискорити процес європейської інтеграції України.
Вступ Одеси до цієї авторитетної європейської організації Олексій Музальов назвав «підсумком спільної роботи громадських організацій, пост ... Читать дальше »

Просмотров: 1022 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-26 | Комментарии (0)

ЦЬОГО РОЗДІЛУ своєї історії сучасні європейці згадувати не люблять...

Із давніх давен частина німецького народу мешкала на схилах Судетських гір, котрі лісистим пасмом простяглися на північному заході Чехії. Були вони працьовитими ґаздами-бауерами, вправними ремісниками, тямущими фахівцями, успішними підприємцями. Словом – правдивими німцями, які подовгу запрягають, натомість їздять потім напрочуд швидко.
Після розпаду Австро-Угорської монархії судетські німці були неприємно здивовані, раптом ставши громадянами Чехословацької республіки. Тевтонський гонор потерпав від такої “несправедливості”, та й слов’яни по кількох століттях підлеглості багато чого у своїй державі робили не вельми вправно, як на німецький штиб. Щоправда, особливих кривд своїм “арійським” співвітчизникам не чинили, радше навпаки. Дозволяли німцям обзаводитис ... Читать дальше »

Просмотров: 1049 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-21 | Комментарии (0)

Акція «Я говорю по-русcки», яка тривала в Одесі протягом тижня і була ініційована організацією «Єдіноє отєчєство», на своєму фінальному акорді перетворилася на жорстке протистояння. На пікет прихильників надання російській мові особливого статусу пікету противники цих намірів провели альтернативну акцію. Їх підтримали і представники національно-культурних товариств міста.
21 березня на Думській площі міста, біля приміщення мерії, де проходили дві протилежні за своєю спрямованістю акції, з’явилися не лише прапори з надписами «Я говорю по-русcки». На протилежному боці площі майоріли і прапори, які свідчили про бажання розмовляти українською, молдовською, чеською, грузинською, білоруською, словацькою та мовами інших національних меншин в Одесі.
До представників національно-культурних товариств приєдналися активісти місцевих організацій Партії Реформи і ... Читать дальше »
Просмотров: 1057 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-21 | Комментарии (0)

Сенат США принял во втором чтении законопроект, поддерживающий предстоящее расширение и включение в альянс Албании, Хорватии, Грузии, Македонии и Украины. Как отметил сенатор Ричард Лугар, этот документ предоставит всем этим странам важные стимулы и будет способствовать проведению ими демократических, военных и экономических реформ.

Йошка Фишер: из Украины нельзя делать «полуевропу»
Евросоюз не может себе позволить, чтобы такие страны, как Украина, Беларусь или Молдова, были «маленькой полуевропой», буфером между Россией и ЕС, заявил экс-министр иностранных дел Германии Йошка Фишер, выступая на европейском конгрессе зеленых. Также он призвал ЕС принять активное участие в дебатах вокруг планов США установить в Чехии и Польше элементы системы противоракетной обороны.

Евросоюз осудил польский закон о люстрац ... Читать дальше »

Просмотров: 1055 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-19 | Комментарии (0)

Податися б окраденим на Січ, та Січ давно припала нафталіном.

Мов човен в море, запливає в ніч
спустошена, як вулик, Україна.
(Володимир Базилевський)

Медицині відомо два ступені шоку. При першому, порівняно легкому, людина, прийшовши до тями, запитує: “Де я?” При важкій формі шоку вона втрачає уявлення не тільки про час і простір, а й про власну особистість і, повертаючись до притомності, задає запитання: “Хто я?”
Становище, в якому перебуває українське суспільство, відповідає саме другому ступеню. Серед людей дедалі частіше звучать запитання: “Хто ми? Хто ми насправді?”
Ми – це народ, що його історія звела на території, яка простягнулася від Карпатських гір до Слобожанського “фронтиру”, від дрімучого Полісся до Чорного моря, народ, який природа наділила незліченними скарбами. Воістину могли б бути най ... Читать дальше »

Просмотров: 1107 | Добавил: otan | Дата: 2007-03-16 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 32 33 »
Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz