Вторник, 2024-05-21, 8:16 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » Архив материалов
Якщо в Україні, не дай Боже, вибухне громадянська війна, то її мешканці мають добре втямити, що головними паліями конфлікту стала групка параноїків, яких Обливаного понеділка витягнув із-за великодніх столів тупий і гнітючий страх за свої крісла.
Гнані цим слизьким і недобрим відчуттям, якого не здужати поодинці, вони з’їхалися до парламенту, аби у зграї притлумити тваринне тремтіння галасом своїх промов.
Ні Ющенко, ні Янукович не взялися б за провідництво цією юрбою. На це спромігся лише Мороз, вочевидь, його найбільше проймає страх за власне майбутнє. Я не знаю, чи ростуть у парку обіч Верховної Ради осики, але Сан Саничу краще було б пошукати бодай одну з них, гожу для богоугодної справи. Натомість його слух тішився несусвіттям філіппік однопартійця Бокого, співзвучних із його ж давніми творами лауреата республіканської премії імені Ярослава Галан ... Читать дальше »
Просмотров: 997 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-13 | Комментарии (0)

Президент США Джордж Буш подписал закон, способствующий вступлению в НАТО Грузии, Украины, Албании, Хорватии и Македонии.
В соответствии с этим документам, США будут
оказывать военную помощь этим странам, если они продолжат политические и экономические реформы.
Просмотров: 1038 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-11 | Комментарии (0)

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Пасха Господня – це свято звільнення роду людського з полону смерті.
Своїм Втіленням, хрестом та Воскресінням Христос проторував людському роду шлях до неба та обожнення. Назва цього свята походить від єврейського «пасха» та означає «перехід». Маються на увазі події книги Вихід, де оповідається про те як єврейський народ вийшов з Єгипту та чудесно перейшов через Червоне море. Як ізраїльський народ святкував перехід через Червоне море та набуття свободи, так і християни, що є «Новим Ізраїлем» святкують перехід від смерти до життя. Пасха – це є перехід від пітьми до світла, від смерті до життя, сходження від землі до неба, радість усього світу.
На жаль, у цей величний та святий день, я не можу тілесно перебувати разом з вами. Однак, духовно я з вами, молитовно бажаючи кожному з вас перебувати у єдності з Воскреслим Христом, бути чл ... Читать дальше »

Просмотров: 1005 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-09 | Комментарии (0)

Такою заявою начальник юридичного управління Одеської міської ради Андрій Іванський спростував повідомлення багатьох засобів масової інформації (в тому числі і російських) про те, що під час сесійного засідання 5 квітня депутати проголосували за надання російській мові статусу другої державної.
Андрій Іванський зазначив, що для подібних повідомлень ЗМІ не було жодних фактичних чи юридичних підстав. „Так питання не ставилося. Відсутня навіть кваліфікація російської мови як у державному так і регіональному статусі. Основний зміст рішення полягає у створенні конструктивного механізму для реалізації Хартії мов національних меншин та розробці комплексу заходів з розвитку російської мови”.
Начальник юридичного управління Одеської міськради особливо відзначив, що рішення, схвалене депутатами жодним чином не зменшує мовні права усіх 133 національних меншин я ... Читать дальше »
Просмотров: 1008 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-06 | Комментарии (0)

Таку думку висловила лідер громадської організації „Одеса ТАК” Ірина Яроцька. Вона переконана, що позачергові вибори Верховної Ради відбудуться незважаючи на спротив екс-парламентарів і Кабінету міністрів України.
Ірина Яроцька вважає, що лідерка БЮТ „має піднятися над власними інтересами і очолити єдиний виборчий список опозиційних сил на позачергових виборах. Тоді відпаде необхідність розробляти концепцію виборчої кампанії. Може не усі нинішні народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко потраплять до новообраної Верховної Ради, але перемога демократичних сил за цих умов буде забезпечена”.
Голова громадської організації „Одеса ТАК” закликала демократичні сили України зробити все можливе аби не допустити в Україні перемоги „донецького клану на чолі з Віктором Януковичем. Цього допустити жодним чином не можна”.
Ірина Яроцька наголосила, що після ... Читать дальше »
Просмотров: 1044 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-06 | Комментарии (0)

Сегодня, 5 апреля, во время митинга у стен Одесского городского совета, который проходит в рамках кампании «Я говорю по-русски», лидер общественной организации «Единое Отечество» Валерий Кауров подошел к памятнику Пушкина, чтобы выступить перед митингующими. Тем временем к митингующим подошли два молодых человека без какой-либо символики с пластмассовым ведром, накрытым крышкой и во время выступления Валерия Каурова вылили на него 10 литров фекалий.
Молодых людей сразу же схватили сторонники Каурова, и передали сотрудникам милиции. У одного из нападавших было удостоверение журналиста телеканала «RTVI».
По словам нападающих, такие жестокие меры были приняты в знак протеста против разжигания междунациональной вражды в многонациональном украинском народе, который насильственно внедряется сегодня в Украине за российские средства. (По материалам misto.ode ... Читать дальше »
Просмотров: 1224 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-05 | Комментарии (2)

Про це на прес конференції 4 квітня заявив Голова Одеської обласної державної адміністрації Іван Плачков. За його словами, підставою для проведення позачергових виборів Верховної Ради стала реальна загроза для подальшого проведення демократичних перетворень в Україні.
В Одеській області, сказав Іван Плачков, немає жодних підстав для занепокоєння. „Сьогодні всі державні органи працюють в нормальному режимі. Працюють всі соціальні заклади, заклади освіти і охорони здоров”я. Я впевнений, що під час підготовки і проведення позачергових виборів до Верховної Ради ситуація в регіоні буде стабільною”.
Одеська обласна державна адміністрація, повідомили на прес конференції, нині приділяє увагу і координації роботи правоохоронних органів.
Іван Плачков особливо відзначив, що облдержадміністрація робитиме все необхідне для організації проведення голосуванн ... Читать дальше »
Просмотров: 1031 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-05 | Комментарии (0)

Голова виконкому Одеської обласної організації партії "Реформи і Порядок" Вадим Поліщук назвав офіційно оприлюднений 3 квітня Указ Президента Про розпуск Верховної Ради таким, що "цілком відповідає нинішньому політичному моменту. Це необхідно було робити".
Один з лідерів ПРП в Одесі висловив жаль, що розпущена Верховна Рада "продовжує політичне протистояння і провокування громадянської війни. Якщо вони не схаменуться, а Президент не зробить рішучих кроків – напруга може далі посилюватися.
Представники антикризової коаліції заявляли, що не бояться нових виборів, але усі їхні дії свідчать про те, що вони не впевнені у своїй перемозі і відчувають втрату довіри серед виборців. Заради збереження влади вони готові навіть поставити країну на межу громадянської війни".
Схвалив оприлюднений Указ Президента і депутат Одеської міськради, голова Одеської ... Читать дальше »
Просмотров: 1049 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-03 | Комментарии (0)

"Шановний український народе! Сьогодні я підписав Указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України V скликання. Я прийняв це рішення у відповідності до положень Конституции Украины, обов'язків президента України та з дотриманням необхідної конституційної процедури. Моя дія продиктована гострою необхідністю уберегти державу, її суверенітет та територіальну цілісність, забезпечити додержання Основного Закону України, прав і свобод людини і громадянина. Підкреслюю, це не тільки моє право, це мій обов’язок.
У Верховній Раді триває свідоме загострення політичної кризи, що становить загрозу нашій країні і народу. В основі кризи - три небезпечні тенденції. Перша - це неконституційний процес формування і переформатування парламентської більшості. Згідно з Конституцією, коаліція створюється на основі депутатської фракції, а не на основі індивідуальн ... Читать дальше »
Просмотров: 936 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-03 | Комментарии (0)

Навіть загрозливі сирі дощові хмари на небі не зіпсували настрою не лише організаторам, але і учасникам Гуморини 2007, яка цього року проходила під гаслом „Життя в Одесі, свято, яке завжди”. Ну а нетривалу вечірню дощову зливу глядачі урочистого галаконцерту на Куликовому полі міста сприйняли не інакше як один з пунктів святкової програми.
Радість і посмішки одеситів цього дня розділяв і мер Одеси Едуард Гурвіц, який був глядачем більшості представлених 1квітня заходів.
Власне, небачене досі зацікавлення з боку одеситів і гостей міста відчувалося до кожної з програм Гуморини. Неабияку майстерність перед земляками ще раз засвідчили, на Театральній площі міста, одеські творчі колективи. „Хіба здатен хтось, за рівнем любові до справжнього гумору, перестрибнути одесита? Рівних нам немає”, з гордістю розповідали присутні глядачі спілкуючись один з одним. ... Читать дальше »
Просмотров: 976 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-02 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 32 33 »
Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz