Среда, 2024-05-22, 1:34 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Апрель » 2 » Гуморина 2007 завершена. Одесити з нетерпінням чекають нової
Гуморина 2007 завершена. Одесити з нетерпінням чекають нової
Навіть загрозливі сирі дощові хмари на небі не зіпсували настрою не лише організаторам, але і учасникам Гуморини 2007, яка цього року проходила під гаслом „Життя в Одесі, свято, яке завжди”. Ну а нетривалу вечірню дощову зливу глядачі урочистого галаконцерту на Куликовому полі міста сприйняли не інакше як один з пунктів святкової програми.
Радість і посмішки одеситів цього дня розділяв і мер Одеси Едуард Гурвіц, який був глядачем більшості представлених 1квітня заходів.
Власне, небачене досі зацікавлення з боку одеситів і гостей міста відчувалося до кожної з програм Гуморини. Неабияку майстерність перед земляками ще раз засвідчили, на Театральній площі міста, одеські творчі колективи. „Хіба здатен хтось, за рівнем любові до справжнього гумору, перестрибнути одесита? Рівних нам немає”, з гордістю розповідали присутні глядачі спілкуючись один з одним.
Свято Гумору відчувалося у кожному куточку Одеси.
Мешканці міста постаралися. Анекдоти, різноманітні приколи, усмішки на обличчях – все це є традиційним щоденним меню для кожного одесита, але у день проведення Гуморини, але 1 квітня почуття мешканців міста виплескувалися з особливою силою. На усіх вулицях причорноморського міста можна було побачити цілі сім”ї одеситів обличчя і одяг яких містили різноманітні „прикраси”. Тут вам і різноманітні сміхотворні маски, і розмальовки на обличчях, і клоунські носи, величезні штучні вуха, антени різноманітних розмірів і кольорів. Про майстерність одеситів власними силами прикрашатися на улюблений ними День Гумору можна розповідати багато...
Додала настрою і карнавальна хода, яка складалася з 35 епізодів і 23 конструкцій. Її організатори постаралися на славу. Одеса такого ще не бачила. Звичні для попередньої міської влади щорічні однообразні конструкції схоже зникли назавжди. Десятки тисяч гостей Гуморини побачили цілком нову програму.
За Дюком де Ришельє, який пересувався цього дня лише „Гуморомобілем” рухалася величезна колона кожен епізод якої викликав у одеситів та гостей міста небачений сміх. Тут вам і прихильники боксера Кличка, і пірати, і клоуни і навіть кілька раритетних автомашин колись звичних для старовинних доріг Одеси. З автомашини яка наприклад символізувала митницю 1 квітня роздавали не декларації а подарунки... Сувеніри дарували і з вдало прикрашеної бойової машини піхоти, яка символізувала ніщо інше як натовський загін Гуморини. Не забули і про рідні Збройні Сили. Їх символізували трьома відповідного змісту конструкціями (танк, літак і таке інше...) три горбатих „Запорожці”.
Карнавал, пройшовши центральними вулицями Одеси, завершив свою гуморинну ходу на Куликовому полі. Але, і це ще був не кінець святкової програми. Одеситів і гостей міста чекав надзвичайно цікавий галаконцерт за участю зірок сатири і естради. Усіх не перерахуєш... Свою майстерність учасникам Гуморини, які ледве вмістилися на Куликовому полі міста (їх було так багато...) продемонстрували „Кролики”, Єфім Шифрін, Вєрка Сєрдючка, Клара Новікова, група „Не ангели”, брати Пономаренко і ще багато знаних артистів.
Проблеми які цього дня потрясали компанію „Аеросвіт” ледве не стали на заваді приїзду до Одеси знаної далеко за межами України групи „Воплі Відоплясова”. Але, артисти не змогли оминути увагою одеську Гуморину. Вони добралися до причорноморського міста автобаном Одеса-Київ і таки представили глядачам власну програму...
На думку організаторам свята представлена одеситам і гостям міста програма сподобалася.
А заступник Одеського міського голови Вахтангі Убірія переконаний, що цьогорічна Гуморина проведена як ніколи вдало. „Завдяки ось такому святу Одеса відтепер має ще більше друзів. Переконаний, що одесити оцінять прагнення муніципалітету і особисто мера Едуарда Гурвіца зробити для рідного міста справжнє свято. Сьогодні як ніколи весело, але, гадаю що наступного року буде ще краще”, підсумував заступник міського голови.
Глядачами усіх представлених програм і галаконцерту були не лише знані українські політики, почесні громадяни Одеси, народні депутати України, але і повноважні представники консульств десяти країн світу. Про те скільки гостей з різних областей України відвідали Одесу 1 квітня стане відомо найближчими днями. Оргкомітет Гуморини спільно з ДАЇ проводить нині необхідні підрахунки.
Одним з незабутніх заключних акордів Гуморини став святковий феєрверк.

Ігор Столяров
Одеса

Просмотров: 977 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz