Вторник, 2024-05-21, 5:00 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Апрель » 5 » Одеська область до позачергових виборів парламенту готова
Одеська область до позачергових виборів парламенту готова
Про це на прес конференції 4 квітня заявив Голова Одеської обласної державної адміністрації Іван Плачков. За його словами, підставою для проведення позачергових виборів Верховної Ради стала реальна загроза для подальшого проведення демократичних перетворень в Україні.
В Одеській області, сказав Іван Плачков, немає жодних підстав для занепокоєння. „Сьогодні всі державні органи працюють в нормальному режимі. Працюють всі соціальні заклади, заклади освіти і охорони здоров”я. Я впевнений, що під час підготовки і проведення позачергових виборів до Верховної Ради ситуація в регіоні буде стабільною”.
Одеська обласна державна адміністрація, повідомили на прес конференції, нині приділяє увагу і координації роботи правоохоронних органів.
Іван Плачков особливо відзначив, що облдержадміністрація робитиме все необхідне для організації проведення голосування. Серед іншого відбудеться перевірка списків виборців. Технічно обладнаними будуть окружна і дільничі виборчі комісії. На 5 квітня запланована організаційна нарада з головами районних адміністрацій на якій відбудеться попереднє обговорення заходів необхідних для підготовки до проведення голосування. Очікується, що основний пласт роботи буде виконаний лише після оголошення відповідних розпоряджень Центральної виборчої комісії.
Іван Плачков відповідаючи на запитання працівників ЗМІ заявив, що гарантує те, що позачергові вибори парламенту в Одеській області „ відбудуться на належному організаційному рівні”.
„Спроби зірвати організацію підготовки до виборів, спровокувати збурення громадського спокою будуть належним чином оцінені. Ми зробимо все можливе щоби не допустити антизаконних дій спрямованих на порушення нормального життя наших громадян. Тим часом, ми не заперечуємо право громадян на проведення мітингів, пікетів. У нас вільне і демократичне суспільство”, сказав голова Одеської обласної державної адміністрації.
Іван Плачков висловив переконання, що позачергові вибори до Верховної Ради України не стануть підставою для чергового підвищення цін на продукти харчування, житлово-комунальні послуги. „У нас сьогодні немає жодних підстав щоби говорити про можливе підвищення цін. Що стосується фінансування виборів – гроші такі є і передбачені вони зокрема резервним фондом”, наголосив пан Плачков.

Ігор Столяров
Одеса

Фото:
Іван Плачков

Просмотров: 1031 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz