Пятница, 2024-04-26, 7:03 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » Архив материалов
Про це яскраво свідчить відкриття 1 лютого відремонтованого приміщення Одеського міського товариства інвалідів Приморського району Одеси.
 
На ремонт втрачені кошти з депутатського фонду депутата міськради (фракція «Наша Одеса»), начальника управління внутрішньої політики міськради Наталії Чайчук у розмірі 50 тисяч гривень.
 
«Я одержала чимало пропозицій щодо можливих напрямків фінансування. Націкавішою і найголовнішою мені здалася ось ця проблема інвалідів Приморського району Одеси. Я вирішила допомогти і не шкодую що це зробила. Наскільки я була здатна я спробувала допомогти інвалідам нашого чудового міста», сказала Наталія Чайчук.
 
Для інвалідів Приморського району Одеси цей день став справжнім святом. Їм не лише відремонтували приміщення товариства, але і влаштували з на ... Читать дальше »
Просмотров: 1083 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-04 | Комментарии (0)

 Про це свідчать останні події у причорноморському місті…
 
Здавалося б тривають кадрові зміни у всіх органах влади, новопризначені чиновники заявляють про повну перемогу демократії і суцільне дотримання прав людини.. Реалії виглядають зовсім іншими.
 
Яскравим прикладом можуть бути хоча б події які відбуваються останнім часом з звичайним одеситом Юрієм Федоровичем Лобко… Одного сонячного, хоча й зимового, дня він вийшов з тренувального залу, який відвідує постійно, адже дбає про своє здоров'я. А на вулиці вже зустрічали працівники управління з питань боротьби з організованою злочинністю, які і провели, за допомогою спецпідроздівлу «Сокіл», «блискучу операцію затримання».
 
Паралельно проведений обшук машини, який бажаних для його організаторів результатів не мав. Нічого к ... Читать дальше »
Просмотров: 1037 | Добавил: otan | Дата: 2008-01-23 | Комментарии (0)

Ініціативи Державної автоінспекції України викликають все більше негативних відгуків з боку власників приватного автотранспорту. Поширена у ЗМІ інформація про ймовірне обмеження дії прав водія до десяти років викликала нову хвилю протестів.
 
На Українському інтернет форумі водіїв ГАЗ 20, 21 та 22, з центром в Одесі, який об'єднує автолюбителів у багатьох областях України, оприлюднений лист протесту, який вже спрямували до керівництва Державної автоінспекції України.
 
Такі плани, йдеться у листі, не можуть не занепокоїти автолюбителів, оскільки вони – і це цілком зрозуміло – не переслідують жодної іншої мети крім стягнення державтоінспекцією додаткових грошей з громадян, а також змусять водіів втрачати час на переоформлення. «Адже навіть якщо Ви вважаєте, що складання іспитів кожні 10 років потрібне, то ... Читать дальше »
Просмотров: 1554 | Добавил: otan | Дата: 2008-01-18 | Комментарии (1)

Україна готова приєднатися до Плану дій щодо членства в НАТО (ПДЧ), оскільки виконала практично усі вимоги інтенсивного діалогу з НАТО.
Про це заявив заступник голови секретаріату президента Олександр Чалий на брифінгу в середу.
Чалий зазначив, що форма інтенсивного діалогу практично вичерпана, і тому Україна прийняла рішення поставити перед НАТО питання про підвищення рівня співробітництва, тобто, перейти до наступного етапу – приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО.

"На сьогодні ми порушуємо питання саме під тим кутом, що практично вичерпані можливості інтенсифікованого діалогу (з питань членства і відповідних реформ). І порушуємо питання, що під час самміту НАТО в Бухаресті ми б хотіли, щоб було розглянуто питання про приєднання до ПДЧ", - сказав він.
Разом із тим, Чалий підкреслив, що зараз немає сенсу відповідати на з ... Читать дальше »
Просмотров: 1043 | Добавил: otan | Дата: 2008-01-16 | Комментарии (0)

Як би того комусь не хотілося, і навпаки, як би жагуче хтось того прагнув, усе ж добігає кінця 2007-й. Мусимо із цим миритися або ж тішитися, бо, зрештою, як пише Мілорад Павіч у романі-клепсидрі “Внутрішній бік вітру”, у світі є “два різні ритми життя, два різні биття пульсу крові або соків у рослинах, два різновиди істот, загнаних у рамки одних і тих самих днів та ночей, які однаково тривають для всіх, – але одним їх бракує, а іншим дістається з надлишком…”.

Павіч дивний не тільки своїм світобаченням, воно, видається, втілюється у форму його писань, де, звідки не почни, одна половина, мов у водяному годиннику, плавно перетікає в іншу. Міркую, що приблизно так із року в рік скапує наше життя і, схоже до “Вітру…” чи “Хозарського словника”, його можна перечитувати як завгодно, з якої сторінки не почни – однаково дійдеш до суті, до сокровенного, ... Читать дальше »
Просмотров: 952 | Добавил: otan | Дата: 2007-12-31 | Комментарии (0)

На проведеному 26 грудня у власному кабінеті експрес-брифінгу відповідальний за підготовку до проведення в Одесі матчів «ЄВРО 2012» заступник міського голови Михайло Кучук спростував поширене електронними засобами масової інформації повідомлення про «причетність міської влади до продажу стадіону «СКА».
 
Михайло Кучук особливо підкреслив, що саме мер Одеси Едуард Гурвіц протягом року проводив переговори про передачу зазначеного стадіону до комунальної власності міста. «З цього приводу рішення приймали і виконавчий комітет, і сесія міської ради. Йшлося про необхідність передачі стадіону «СКА» без зміни цільового призначення до комунальної власності. Неодноразово на цю тему проводились переговори з Президентом, Кабінетом Міністрів і особисто Міністром оборони України. Саме мерія готова була передати сім‘ям військовослужбовців Одесько ... Читать дальше »
Просмотров: 962 | Добавил: otan | Дата: 2007-12-27 | Комментарии (1)

Про це повідомили на проведеній 26 грудня презентації серії книжок випуску 2007 року в рамках підтримки видавничої діяльності громадських організацій. Захід було проведено з ініціативи управління внутрішньої політики Одеської міської ради.
 
Це була вже друга поспіль подібна презентація книжок, виданих за рахунок місцевого бюджету (бюджетом було передбачено 100 000 гривень). Цього року на суд читачів представлено книжки «України часточка в мені» члена товариства «Просвіта» Тетяни Ананченко, «Безмежний світе мій» авторства відомого журналіста Анатолія Довгоноса, «Слово мужності, правди й любові» Євгена Прісовського, «В кадре и за кадром» ветерана Одеської кіностудії Вадима Костроменка, збірка оповідань «На южном фланге фронта», написана ветеранами – членами військового наукового товариства.
 
Цікавим цьог ... Читать дальше »
Просмотров: 976 | Добавил: otan | Дата: 2007-12-26 | Комментарии (0)

Одержавши повну поразку у прагненні провести місцевий референдум з питань про дострокові вибори міського голови і міської ради, група «Родіна» була вимушена ввімкнути «понижену передачу». І справа не лише у тому, що в прагненні зареєструвати групу для збирання підписів за проведення референдуму про довіру або недовіру місцевій владі їм остаточно відмовили у суді. Головне - що ці наміри прогнозовано не отримали підтримки більшості представників міської громади.
 
Саме тому нові плани проведення «референдумів» з питань збереження приморських схилів і заборони зводити багатоповерхівки в історичній частині міста, про що група «Родіна» повідомила під час проведеної 18 грудня зустрічі з мером Едуардом Гурвіцем, слід розглядати виключно як спробу хоч якось забезпечити режим «плавного гальмування».
 
Якщо керівн ... Читать дальше »
Просмотров: 967 | Добавил: otan | Дата: 2007-12-19 | Комментарии (0)

Його презентація відбулася 18 грудня у малій залі Одеської міської Ради з ініціативи управління внутрішньої політики.
 
На календарі, який видається вже другий рік поспіль накладом 1000 примірників, зображено представників національно-культурних товариств, представлених в Асоціації національно-культурних товариств при Одеському міському голові (Асоціація об’єднує 23 товариства). Видання календаря цього року коштувало 20 тисяч гривень.
 
Голова одеського відділення Спілки поляків України Тадеуш Залуцький назвав видання календаря корисною справою. «Це яскраве свідчення нашої присутності в місті. У календарі знаходяться зокрема координати товариств. Завдяки цьому зацікавлені особи зможуть приєднатися до нашої діяльності, стати членом певного товариства. Календар є надзвичайно популярним у місті».
... Читать дальше »
Просмотров: 923 | Добавил: otan | Дата: 2007-12-18 | Комментарии (0)

 Розпускаючи парламент, Ющенко, пише Роман Олеарчик у Файненшл Таймс, сподівався за допомогою нових виборів оздоровити атмосферу, покінчити з політичною корупцією, вивести країну з тупику після Преса про Україну і світреволюції. У нього не вийшло, уважає часопис: після виборів минуло майже три місяці, у країні досі нема уряду і працюючого парламенту. Доходить до сміхотворного, зазнгачає Олеарчик: коли ЗА призначення Тимошенко проголосувало 225 коаліціантів, у невдачі обвинуватили систему Рада, яка працювала нормально.
 
В Києві ходять поголоски, що Ющенко, напевно, віддасть перевагу коаліції з Януковичем, аніж з Тимошенко. Існує ймовірність, що остання вирішить дочекатися зручної нагоди в опозиції, щоб збілшити свої шанси на президентських виборах.
 
Українці втомилися від політики, насолоджуючись пл ... Читать дальше »
Просмотров: 926 | Добавил: otan | Дата: 2007-12-18 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 32 33 »
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz