Среда, 2024-04-24, 3:57 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » Архив материалов
Яркий пример – события, которые развернулись вокруг известного далеко за пределами Одессы санатория имени Горького. Его земли размещены на приморских землях, поэтому желающих «отхапать» тут свои гектарчики, пусть и незаконные, множество. Уже около пяти лет коллектив санатория и отдыхающие пишут письма в различные государственные органы по поводу развернувшегося дерибана земли. Мольбы о помощи были услышаны лишь в прошлом году.
 
Генеральная прокуратура Украины в январе 2007 года начала расследование. Именно по её заданию прокуратура Одесской области установила факт незаконного отвода санаторных земель (3,86 гектара земли). Стало известно, что в 2004 году «Укрпрофздравница» продала фирме «Марс» землю, на территории которой находились ветхие строения частных домов жителей сотрудников санатория.
 
После орг ... Читать дальше »
Просмотров: 1058 | Добавил: otan | Дата: 2008-03-17 | Комментарии (0)

Из-за медицинской халатности практически половина населения Одессы заразилась гепатитом в стоматологических кабинетах.
 
По данным статистики, 46,2% человек заболели в 2007 г. вирусным гепатитом C и В по вине стоматологов. Об этом в четверг, 6 марта, сообщила главный государственный санитарный врач Одесской области Любовь Засыпка.
В ходе заседания коллегии регионального управления здравоохранения и медицины катастроф стало известно, что по этой причине санэпидемстанция закрыла 40 стоматологических кабинетов, оштрафовав при этом 122 медицинских работника.
Отметим, что гепатит С довольно коварен, больной человек может даже не догадываться о существовании этой болезни. У него практически нет никаких явных симптомов. Однако, человек, заболевший вирусным гепатитом С, больше 20 лет не проживет, предупреждают медики. И ... Читать дальше »
Просмотров: 980 | Добавил: otan | Дата: 2008-03-07 | Комментарии (0)

Это иначе и не назовешь. Народного депутата Украины от Партии регионов, Председателя подкомитета по вопросам контроля, координации, инормационно-аналитического и научно-исследовательского обеспечения борьбы с организованной преступностью и коррупцией Комитета Верховной Рады Украины по вопросам борьбы с организованной преступностью и коррупцией представляет в Одессе человек с этим самым криминальным прошлым.
Ирина Киселёва была судима трижды за совершение корыстных преступлений на различные сроки заключения. Последний раз в апреле 2000 года за мошенничество – нарушение правил валютних операций. Но это ещё не вся её героическая «правозащитная» биография .

06 января 2004 года в отношении гражданки Киселёвой возбудили ещё одно дело. На этот раз по факту подделки данных о дате рождения в её гражданском паспорте. Согласно данным криминального дела, год р ... Читать дальше »
Просмотров: 1064 | Добавил: otan | Дата: 2008-03-07 | Комментарии (1)

Про це під час зустрічі з місцевим оргкомітетом з підготовки до проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу повідомив координатор інспекційної групи УЄФА Маттео Гамбуто.
 
Просмотров: 1053 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-25 | Комментарии (0)

У зв’язку із появою у «Дзеркалі тижня» № 6 від 16-22.02.08 р. статті «Дубляжна війна: вид знизу. Донецькі кінотеатри порожні вже третій тиждень», наша компанія «Бі Енд Ейч» вирішила піти на безпрецедентний крок і оприлюднити результати першого дня прокату фільму «Так, ні, не знаю».
 
Прем’єра даного фільму відбулася 14 лютого 2008 р. Загалом по всій Україні здійснено прокат 57 фільмокопій, дубльованих виключно українською мовою. За стартовий день кінотеатри відвідало 20 567 глядачі в тому числі кінотеатр ім. Шевченка у Донецьку 14 лютого відвідало 438 глядачів, а на понеділок, 17 лютого його відвідуваність по даному фільму склала вже 1146 глядачів.

Ми хотіли б ще раз звернути вашу увагу на те, що загального зменшення відвідуваності кінотеатрів ... Читать дальше »
Просмотров: 1045 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-21 | Комментарии (0)

Невідомі хакери пошкодили офіційний Інтернет портал одеської міської ради.
 
Про це кореспонденту Радіо Свобода повідомили в управлінні інформації міськради.
 
Інтернет сайт не працює від ранку 18 лютого. Дотепер відновити його роботу не вдалося. Браузер видає повідомлення про помилку. Начальник управління інформації Одеської міської Ради Едуард Щеглов назвав події навколо офіційного порталу «актом інформаційного вандалізму» «Для багатьох тисяч користувачів сайту добре відомо, що на його сторінках не друкують новини і статті політичного характеру. Портал є популярним ресурсом для звичайних одеситів та засобів масової інформації, які саме тут одержують інформацію про розпорядження міського голови, рішеннях виконавчого комітекту і сесії міськради, про найбільш важливі не політичні аспекти життя міста (екол ... Читать дальше »
Просмотров: 1098 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-19 | Комментарии (0)

 І все це незважаючи на численні акції протестів одеситів, зокрема, біля стін Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, секретаріату Президента України, сотні листів протесту з вимогами позбавити «АТВ» ліцензії на продовження мовлення…
 
Чиновники різних держустанов у столиці обмежилися лише обіцянками виконати вимоги одеситів. Вони навіть обіцяли звернутися до суду і поставити краплю у тривалому протистоянні, відновити справедливість і жорстко покарати винних. Час минає, а віз і нині там…
 
Більш того, після нетривалої перерви у телеефірі «АТВ» в Одесі знов з»явився Григорій Кваснюк з авторською програмою «Правда». Вислови, які лунали в її ефірі , викликали чи не найбільше обурення мешканців причорноморського міста. Тепер «телеведучий» і активіст групи «Родіна» Кваснюк, після провально ... Читать дальше »
Просмотров: 1179 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-17 | Комментарии (1)

Таке розпорядження дав, під час чергового засідання виконавчого комітету міськради, Одеський міський голова Едуард Гурвіц. Міський голова наголосив на необхідності проведення незалежної експертизи діючих в Одесі тарифів.
 
«Вийшло так, що нові ціни були встановлені без рішення виконкому і сесії міськради. Я не знаю чи обґрунтованими є ці тарифи? Я чую лише протилежні думки і знаю, що для населення нові ціни є важкими», зазначив Едуард Гурвіц.
 
Він заявив про необхідність якнайшвидшого обгрунтування нині діючих тарифів і з»ясувати «чи не були порушені необхідні процедури під час їх встановлення». Едуард Гурвіц не виключає, що тарифи можуть переглянути, якщо незалежна експертиза доведе їхню необґрунтованість.
 
Вже найближчим часом юридичне управління міської Ради має розібратис ... Читать дальше »
Просмотров: 998 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-15 | Комментарии (0)

 Це станеться якщо керівники будівельних організацій будуть далі не звертати жодної уваги на численні скарги невдоволених одеситів.
 
Останнім часом на вулицях причорноморського міста знову можна побачити багато вантажних автомобілів переповнених будівельними матеріалами, які не лише забруднюють вулиці Одеси, але і встигли знищити чимало відремонтованих напередодні вулиць і міжквартальних проїздів. Ця тема стала серед головних під час засідання виконкому Одеської міської ради 14 лютого.
 
Нині до боротьби з вантажівками та їхніми власниками залучені не лише інспекція управління капітального будівництва Одеського міськвиконкому (УКБ), але і підрозділи Державної автоінспекції. За досить таки нетривалий час інспектора УКБ склали на злісних порушників близько півсотні адміністративних протоколів і переда ... Читать дальше »
Просмотров: 1035 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-15 | Комментарии (0)

 З ініціативи міської влади та обласної державної адміністрації 29 січня квіти шани поклали до пам'ятників Тарасові Шевченку та Івану Франку в Одесі. Це був перший, за роки незалежності України, публічний захід організований владними установами регіону з нагоди річниці подвигу студентів, які віддали своє життя у нерівному бою з більшовиками захищаючи Українську Народну Республіку 90 років тому.
 
Квіти до пам»ячників цього дня поклали заступник Одеського міського голови Тетяна Фідірко, виконувач обов'язків першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Микола Косіора, голови районних адміністрацій в Одесі, лідери громадських організацій і політичних партій (Народний Рух України, Блок Юлії Тимошенко, Конгрес Українських Націоналістів) , духівництво Української Автокефальної Православної Церкви та УПЦ Київськ ... Читать дальше »
Просмотров: 1017 | Добавил: otan | Дата: 2008-02-04 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 32 33 »
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz