Среда, 2024-05-01, 7:01 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Сентябрь » 11
Прес служба УАПЦ в Одесі отримала нищенаведений документ від нашої постійної читачки у Франції, знаної громадської діячки Зірки Вітошинської.
Церкві не є байдужим життя і добробут кожного українця. Отож, виносимо для обговорення громадськості Звернення.


З В Е Р Н Е Н Н Я
до лідерів громадських організацій,
державних та громадських діячів,
політичних партій

НОВИЙ СУСПІЛЬНИЙ ДОГОВІР
Існуюча політична система — це негласний договір олігархічних кланів задля хижацького визискування України та її народу. Незалежно від того, де ситуативно перебувають ці клани — в «коаліції» чи в «опозиції». В них спільні життєві цінності, що виражаються трьома словами: безвідповідальність, безконтрольність, безкарність.
Олігархічний Договір тримається на трьох постулатах:

1. Відсутність сформульованої державної мети. Оскільки не визначено ... Читать дальше »
Просмотров: 988 | Добавил: otan | Дата: 2007-09-11 | Комментарии (0)

Заява Центрального правління Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Т. Г. Шевченка
 
Правляча Партія реґіонів, не виконавши своїх зобов’язань про “покращення життя вже сьогодні”, вдалася до випробуваних передвиборних маніпуляцій свідомістю зденаціоналізованих виборців з півдня та сходу України — для мобілізації власного електорату та дестабілізації державного курсу, утвердженого Основним Законом.
 
5 вересня на прес-конференції в Києві голова виборчого штабу ПР Борис Колесников повідомив про підготовку всеукраїнського референдуму з трьох питань: “Чи погоджуєтесь Ви з тим, щоб українська і російська мова мали статус державної?”, “Чи погоджуєтесь Ви, щоб голови обласних і районних держадміністрацій обиралися прямим голосуванням?”, “Чи підтримуєте Ви нейтральний статус України?”
... Читать дальше »
Просмотров: 905 | Добавил: otan | Дата: 2007-09-11 | Комментарии (0)

По приглашению департамента по связям со СМИ и общественностю правительства Абхазии в Грузию прибывает председатель киевской организации украинской партии UNA-UNSO Игорь Мазур.

Как сообщили Грузия Online в департаменте, Мазур останется в Грузии до конца месяца и 27 сентября примет участие в мероприятиях, посвященных годовщине падения Абхазии.

Председатель председатель киевской организации украинской партии UNA-UNSO Игорь Мазур является участником войны в Абхазии. На его счету несколько сот спасенных жизней грузин, фото- и видео материалы о чем он привезет с собой.

Игорь Мазур командовал украинским батальоном во время военных действий. Награжден орденом Вахтанга Горгасали. Он также был активным членом акции «Украина без Кучмы», развернувшейся после убийства журналиста Георгия Гонгадзе, в связи с чем был арестован.


Игорь Мазур при ... Читать дальше »
Просмотров: 1041 | Добавил: otan | Дата: 2007-09-11 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz