Среда, 2024-05-01, 1:51 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Сентябрь » 06
Голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Мохник, виступаючи в програмі "Доброго ранку Україна" на ЕРА TV, заявив, що об'єднання вимагає оперативного розслідування бандитського нападу на мирне зібрання громадян України в Одесі 2 вересня 2007 року та притягнення винних до відповідальності.
«Внаслідок організованого кривавого побоїща близько половини з п`ятдесяти учасників пікетування, зокрема жінок – членів "Свободи" і "Просвіти", дістали травми різного ступеня тяжкості. Бійка була досить серйозною. Троє людей потрапило до реанімації, а один член ВО «Свобода» досі перебуває в нейрохірургічному відділенні», – повідомив Андрій Мохник.
«Встановлення пам'ятника коронованій хвойді Катерині в Одесі – це не допустимо! Президент мав приїхати 2 вересня в Одесу, але події, які розвивалися навколо цього пам'ятника, змусили Секретаріат в ... Читать дальше »
Просмотров: 893 | Добавил: otan | Дата: 2007-09-06 | Комментарии (0)

У чаді передвиборчої боротьби, як правило, мало хто звертає увагу на програми партій і блоків. І це правильно, оскільки практично кожна виборча кампанія в Україні фактично демонструє ідеологічне нівелювання програмних засад суб’єктів виборчого процесу. Не виняток і нинішні дострокові вибори.
Як це на перший погляд не парадоксально звучить, але суттєвих, принципових ідеологічних чи світоглядних відмінностей між так званими головними претендентами на місця у Верховній Раді не має. Партія регіонів, БЮТ, «Наша Україна – Народна Самооборона», соціалісти з комуністами – єдині в одному і головному: прагненні передусім забезпечити високі соціальні стандарти життя українців. Це альфа і омега їхніх передвиборних програм.
Однак, вибори нового складу Верховної Ради, не можуть зводитися лише до соціального популізму, а мають дати відповідь ... Читать дальше »
Просмотров: 922 | Добавил: otan | Дата: 2007-09-06 | Комментарии (0)

  Ніхто не боронить нашим політикам розважатися атракційними фантазіями. Йдеться лише про ККД їхньої уяви та про пустку, яка осідає в мізках пересічних громадян після чергових гучних провалів і фактичної безкарності обіцяльників.
На своє виправдання в них завжди є чимало аргументів, але якщо цих фантазерів припирають до стіни, вони послуговуються дуже зручним прийомом, який знаходимо в автора “Людської комедії” Бальзака: “Ми маємо свій касаційний суд – це майбутнє”. Іншими словами, історія виправдає нас, але чи дізнаються учасники “процесу” про її вердикт – то як випаде кожному.
Напередодні чергових виборів українське поспільство знову розважається разом зі своїми провідниками. З огляду на несподіванку та певну умовність цьогорічного електорального акту останні не надто переймаються тим, що подати для перегодованого політик ... Читать дальше »
Просмотров: 961 | Добавил: otan | Дата: 2007-09-06 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz