Среда, 2024-05-01, 4:32 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Май » 28
Спільна заява Президента України, Голови Верховної Ради України і Прем'єр-міністра України щодо невідкладних заходів, спрямованих на розв'язання політичної кризи шляхом проведення позачергових виборів до Верховної Ради України
27 травня 2007 року
Усвідомлюючи всю повноту відповідальності за суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію в державі, гарантуючи недопущення ескалації політичної кризи, прагнучи її негайного розв'язання виключно мирним шляхом на основі діалогу провідних політичних сил, керуючись Конституцією України і для забезпечення національних інтересів та єдності країни, Сторони домовились:
1. З метою створення належних умов для реалізації конституційних прав громадян забезпечити недопущення будь-яких спроб нагнітання протистояння у суспільстві та упередити усі можливі дії щодо провокування «силового» розвитку подій.
... Читать дальше »
Просмотров: 978 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-28 | Комментарии (0)

Розкол між Сходом і Заходом у європейському масштабі – одвічний перманентний процес, який унаслідок краху тоталітарної системи у Східній Європі від початку 90-х років минулого століття трохи пригальмував і протягом наступного десятиріччя перебував у достатньо млявій фазі, – набув нового дихання від часу трояндової грузинської та помаранчевої української революцій.
Відпочивши й набравшись сил, цей процес вийшов на якісно новий виток ескалації.
Мюнхенська промова Путіна та російсько-естонська пам’ятникова ворожнеча окреслили нові обрії євро-азійського протистояння. 9 травня у вітанні російським ветеранам із нагоди Дня перемоги у Другій світовій війні президент Росії порівняв сучасну Америку з фашистським Третім Райхом. Погодьтеся, це напрочуд екстравагантно. З іншого боку, дуже знаковою виявилася фундаментальна стаття Юлії Тимошенко “Стримати Росію” в ... Читать дальше »
Просмотров: 942 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-28 | Комментарии (0)

26 травня у автокатастрофу на трасі Київ-Одеса потрапив депутат Одеської обласної Ради, Голова обласної організації партії „Батьківщина”, лідер фракції БЮТ у облраді Валерій Барвиненко.
Про це повідомили у обласній організації БЮТ.
Лідер регіональної організації опозиційної політичної сили Віталій Барвіненко нині доставлений до лікарні у містечку Біла Церква Київської області. Лікарі кваліфікували його стан як „важкий”.
Віталій Барвіненко їхав до столиці власною автомашиною з метою взяти участь у з'їзді об'єднаної опозиції на якому мають формувати списки кандидатів у народні депутати України на позачергові вибори до Верховної Ради України.
Представник БЮТ нагадав, що у січні цього року у автокатастрофі загинув депутат Одеської облради (член фракції БЮТ) Сергій Хмельнюк. У обласній організації Блоку Юлії ... Читать дальше »
Просмотров: 989 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-28 | Комментарии (0)

В Європі і США потроху почали реагувати на події в Україні. Потроху, бо не на рівні перших офіційних осіб, але на достатньо високих щаблях політичного бомонду. Ось комісар ЄС з питань зовнішніх відносин та європейської політики сусідства Беніта ФЕРРЕРО-ВАЛЬДНЕР закликає українських політиків розв’язати конфлікт без подальшого загострення ситуації. У своєму коментарі вона зазначає, що занепокоєна останнім розвитком політичної ситуації в Україні, і закликає усі політичні сил в Україні докласти максимуму зусиль, щоб мирним і законним шляхом знайти компромісне рішення для виходу з нинішньої політичної кризи. Крім того, ФЕРРЕРО-ВАЛЬДНЕР закликає українських політиків утриматися від будь-яких дій, які можуть ускладнити ситуацію, а особливо, від втягування у конфлікт сил безпеки.
Конгрес США ухвалив резолюцію номер 115 про політичну кризу в Україні. Її ініціатор ... Читать дальше »
Просмотров: 982 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-28 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz