Среда, 2024-05-01, 11:27 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Май » 17
Ситуація в Україні викликає колосалну увагу з боку західних ЗМІ. Всесвітня служба іноземного мовлення Великобританії БіБіСі оголосила про поширення своїх програм в Україні. Спільний проект з «Радіо Ера Еф-Ем» передбачає запуск регулярного ток-шоу під назвою «Коло Запитань.» Це буде спільне дітище Катерини Хінкулової з БіБіСі і Сергія Суліми з «Ери». Старт - вісімнадцятого травня. До «Кола» запросять чотирьох відомих експертів зі світу політики, юриспруденції, бізнесу і літератури. Вони відповідатимуть на запитання спеціально запрошеної аудиторії. Мачек Бернатт-Рещинський, шеф БіБіСі-Україна заявив, що цей проект - наступний важливий крок у співпраці з «Радіо Ера Еф-Ем». «Коло Запитань» ґрунтується на популярному в Англії ток-шоу «Будь-які запитання». БіБіСі-Україна стартувала у дев’яносто другому році і зараз має дві години ефіру щодня на радіо «Ера», яке слухають ... Читать дальше »
Просмотров: 979 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-17 | Комментарии (0)

Міністр закордонних справ Швеції на брифінгу для журналістів в офісі Європейського Союзу з надання прикордонної допомоги Україні і Молдові наголосив, що в рамках візиту в Україну йому «особливо приємно побувати в Одесі. Ваше місто особливо приваблює і має величезний потенціал для розвитку».
Він нагадав, що саме Швеція два роки тому ініціювала відкриття місії ЄС, яка б дозволила врегулювати ситуацію на придністровській ділянці українсько-молдовського кордону.
«Мені надзвичайно приємно бачити результати, яких досягли за цей час. Незважаючи на такий короткий термін все ж я бачу значний внесок у покращення ситуації. Факт стабілізації є добрим сигналом для цілого світу», сказав Карл Більдт.
Він подякував працівникам місії Європейського Союзу з надання прикордонної допомоги і висловив надію на продовження їхньої плідної діяльності.
Міністр за ... Читать дальше »
Просмотров: 999 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-17 | Комментарии (0)

Цій темі був присвячений проведений 16 травня брифінг для засобів масової інформації.
Заступник Одеського міського голови Тетяна Фідірко повідомила журналістам, що всі заплановані до Дня Європи заходи відбудуться 18 та 19 травня. Вони розподілені на дві категорії. Частина заходів проводиться спільно з Одеською обласною державною адміністрацією.
У міських бібліотеках працюватимуть оглядові виставки літератури, яка присвячена темі європейській інтеграції. І цього року в Одесі відбудеться Європейська ніч музеїв.
На суд глядачів будуть представлені дитячі малюнки автори яких відобразять якою вони бачать Європу. Різноманітні конкурси відбудуться у міських школах? підсумки яких будуть підведені в рамках „круглого столу” у приміщенні мерії Одеси.
Начальник управління міжнародних відносин, європейської інтеграції ... Читать дальше »
Просмотров: 979 | Добавил: otan | Дата: 2007-05-17 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz