Вторник, 2024-05-21, 11:16 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Сентябрь » 26 » Одесити зустріли екс-Президента Кучму пікетом і вигуками «Ганьба»…
Одесити зустріли екс-Президента Кучму пікетом і вигуками «Ганьба»…
Велика група мешканців Одеси різного віку зібралась ввечері 25 вересня біля будинку готелю Лондонський.
 
Ні, вони не прийшли привітати з днем народження одного з учасників скандально відомого форуму сепаратистів у Северодонецьку, депутата обласної Ради від Блоку Литвина Сергія Гриневецького. Їхнє обурення викликав той факт, що одним із почесних гостей урочистостей став колишній Президент України Леонід Кучма.
 
Колишньому главі держави одеситам є що пригадати… Саме з його волі судова гілка влади познущалася над волевиявленням одеситів у 1998 році. Обраний абсолютною більшістю голосів виборців на посаду мера міста Едуард Гурвіц не зміг тоді приступити до виконання покладених на нього обов’язків.
 
В Одесі тоді бал правив криміналітет. Його жертвами стали відповідальні працівники муніципалітету Сергій Варламов та Ігор Свобода. Тіло першого вдалося виявити лише після перемоги Помаранчевої революції і радикальних кадрових змін у лавах правоохоронців регіону, а поховати другого родичі не мають можливості і досі.
 
Замовники цих резонансних звірячих вбивств досі на свободі і не відповіли за скоєне… Не відповів за свої дії і Леонід Кучма, незважаючи на те, що його сумно відомий Указ про запровадження в Одесі прямого президентського правління наразі вже визнано нинішнім главою держави Віктором Ющенком як такий що порушував конституційні права громадян на власний вибір.
 
Одесити добре пам’ятають ті часи. Про це свідчили, зокрема, гасла, які вони тримали у своїх руках і на Приморському бульварі, і в аеропорту, зустрічаючи та випроваджуючи з Одеси ганебне минуле Української держави.
 
Побачивши Леоніда Кучму, який вийшов з шикарної іномарки, одесити скандували у його бік «Ганьба»… Як розповіла одна з учасниць пікету, ця акція була проявом поклику серця. «Ми добре пам’ятаємо поневіряння, які приніс на одеську землю режим Кучми. Пікет став зайвим тому підтвердженням. Це не політична акція. Це голос звичайних одеситів, на права яких свого часу наплював Леонід Кучма».
 
Ігор Столяров
Одеса
Просмотров: 975 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz