Вторник, 2024-05-21, 3:17 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Май » 25 » Демократичні сили в Одесі бачать єдиний вихід з кризи – оголошення надзвичайного стану...
Демократичні сили в Одесі бачать єдиний вихід з кризи – оголошення надзвичайного стану...
„І зробити це, якнайшвидше, має Президент України Віктор Ющенко. Лише у цьому разі можливо буде провести дострокові вибори до Верховної Ради України”, переконаний голова одеської обласної організації Народного Руху України Геннадій Щипківський.
Нинішні події у Києві він назвав „логічним завершенням протистояння, яке розпочинала Партія регіонів і її лідер Віктор Янукович ще під час виборчої кампанії 2004 року”.
Голова обласної організації Конгресу Українських Націоналістів Володимир Геник так само підтримує необхідність запровадження в України надзвичайного стану. „Далі немає сенсу вести переговори. Останньою краплею мали б стати дії міністра внутрішніх справ України Василя Цушка у ситуації навколо Генеральної прокуратури. Це надзвичайно небезпечно”, підкреслив Володимир Геник.
Лідер громадської організації „Одеса ТАК” Ірина Яроцька вважає, що останнім часом Президент Ющенко припустився кількох політичних помилок. „Протягом тривалого часу він демонструє нерішучість і дозволив напруженню в України досягти нинішньої критичної останньої межі. Цю межу власними діями спровокували неморальні політики, які прийшовши до Верховної Ради під одними гаслами, зрадили виборців і нині пропагують зовсім інші інтереси. Достатньо згадати Олександра Мороза, Анатолія Кінаха...”
Ірина Яроцька переконана, що саме нерішучість глави держави призвела до того, що нині в Україні розглядається лише один сценарій виходу з кризи. „Це сценарій, пов'язаний з запровадженням надзвичайного стану. Сьогодні вже ніхто не обговорює перспективи розвитку країни чи можливість проведення дострокових виборів, формування блоків...
На мою думку, відтепер Партія регіонів не буде реагувати на жоден з виданих Президентом Указів. Події навколо Конституційного суду і Генпрокуратури вражають.
Виходити з кризи слід мирним шляхом. Але, зупинити беззаконня здатен лише Президент. Він має взяти на себе відповідальність за ситуацію в країні і створить умови для проведення дострокових виборів”.
Михайло Перегінчук висловив думку, що нині в Україні триває боротьба не між Ющенком і Януковичем. „Триває протистояння між двома баченнями розвитку країни - незалежною і колоніальною. Ситуація небезпечна”.
Михайло Перегінчук закликав демократичні сили України до підтримки позиції Президента і готовності дати відсіч організаторам нинішньої кризи.

Ігор Столяров
Одеса

Просмотров: 994 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz