Вторник, 2024-05-21, 12:24 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Май » 3 » Сім'ям школярів з Одещини постраждалих в аварії з вини Партії регіонів Саратська районна адміністрація допоможе матеріально...
Сім'ям школярів з Одещини постраждалих в аварії з вини Партії регіонів Саратська районна адміністрація допоможе матеріально...
Про це повідомив Голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Негодяєв. Допомога на закупівлю необхідних ліків буде надана сім'ям двох з п'яти школярів яких, цими днями, після зіткнення мікроавтобусу „Форд транзит” і автомашини „КАМАЗ” довелося на кілька днів госпіталізувати до Любашівської центральної районної лікарні. У одного зі школярів лікарі виявили і гематому ока.
Школярі Успенівської сільської середньої школи разом з групою дорослих їхали на Київ для участі у політичних акціях на підтримку коаліції національної єдності і Віктора Януковича.
„Ми мали стояти на Майдані і потім нас мали відпустити погуляти по Києву”, написала, серед іншого, у пояснювальній записці дев'ятикласниця Маргарита Малюкіна.
У інших пояснювальних записках, якими володіє районна державна адміністрація, йдеться про те, що поїздка мала „політичний характер з метою підтримки Партії регіонів на Майдані”.
Безпосереднім організатором поїздки стала вчителька Успенівської середньої школи, секретар місцевої організації Партії регіонів. Писати пояснення вона категорично відмовилася.
„Представники Партії регіонів не могли не помітити у своїй політбригаді сільських школярів. У таких випадках необхідно було перш за все потурбуватися про безпеку і офіційність автоперевізника. Як стало відомо, водій мікроавтобусу „Форд Транзит” ліцензійних документів на право здійснення пасажирських перевезень не мав. Маршрутний лист також був відсутній. Не було допуску на виїзд. Організатор поїздки або не знайомився з правилами перевезення пасажирів, або закрив на це очі. Ймовірно була попередня домовленість про грошову винагороду за виконані послуги”, - повідомив Голова Саратської райдержадміністрації Анатолій Негодяєв. За його словами, з вини вчительки та представниці Партії Регіонів, п'ятеро школярів Успенівської сільської середньої школи не лише потрапили у ситуацію, що склала небезпеку для їхнього життя, але і безпідставно пропустили два дні навчання.
Районна державна адміністрація має намір контролювати перебіг розслідування фактичних матеріалів вже надісланих до прокуратури та МВС. „Ми маємо стати на заваді спробам політичних партій використовувати у своїх акціях неповнолітніх дітей, піддаючи небезпеці їхнє життя. Це вже був край нахабства. Усі п'ятеро школярів отримали психологічні травми а ще двом завдані ушкодження здоров'ю. За такі дії має бути належна відповідальність”, - переконаний Анатолій Негодяєв.
Необхідні матеріали вже є і у голови Одеської обласної держадміністрації Івана Плачкова, обласного управління освіти та служби у справах неповнолітніх.

Ігор Столяров
Одеса

Просмотров: 989 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz