Вторник, 2024-05-21, 5:01 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Май » 1 » Першого травня усіх „кривих, сліпих, грухих, косих та безногих” в Одесі закликали захистити коаліцію на майдані у Києві
Першого травня усіх „кривих, сліпих, грухих, косих та безногих” в Одесі закликали захистити коаліцію на майдані у Києві
Цей заклик пролунав на мітингу представників „лівих сил” з вуст однієї з активісток Партії регіонів України. Власне сам мітинг відбувався поруч з дитячими атракціонами, розміщеними на Куликовому полі міста.
Донедавна на цьому місці височів чи не єдиний у причорноморському місті пам'ятник вождю світового пролетаріату.
Відвідувачів дитячого атракціону комуністи називали „бандерівцями”, „клятими капіталістами” та „запроданцями” а трибуну, де нині відбуваються молодіжні дискотеки, брали під червоними прапорами з вигуками „Ура” і таким завзяттям, наче знову, повторюючи 1917 рік, оволоділи „Зимовим палацом” у Петербурзі.
Лідер обласної організації Компартії України Євген Царьков, розпочинаючи мітинг, вирішив згадати Службу безпеки України. На його думку, саме українські спецслужби „робили все можливе для залякування активістів першотравневих акцій комуністів, телефонуючи до двох активістів партії і погрожуючи їм. Це продовження тієї істерії, яку помаранчева команда під керівництвом і за сприяння СБУ прагне розв'язати в Україні”. Далі лідер комуністів пригрозив, що зателефонує до депутатів коаліції національної єдності і вимагатиме „розібратися з одеськими подіями”.
Справді народними партіями Євген Царьков назвав Компартію, Соцпартію та партію Вітренко. „Усі інші це пацюки, які у це свято відсиджуються вдома і прагнуть споїти ветеранів дешевою горілкою”.
Нинішнє політичне протистояння в Україні „ліві” політичні партії Одеси вважають „спробою конституційного перевороту” та закликали до активної підтримки акції прихильників коаліції у столиці.
Комуністи Одеси заявили про намір і далі робити все можливе для унеможливлення вступу України до блоку НАТО та оголосили про намір розпочати нову „загальнонародну акцію”. Це буде збір підписів серед мешканців міста на підтримку ідеї про імпічмент Президенту України Віктору Ющенку.
Євген Царьков: „Ми з від 2 травня розпочинаємо акцію зі збирання підписів за імпічмент Президенту. Відповідний законопроект від імені депутатів комуністів, регіоналів зареєстрований у Верховній Раді України. Тому на сьогоднішній день „народна ініціатива” зі збирання підписів за імпічмент Президенту легітимна. Ми як громадяни є гарантом Конституції і маємо право сказати „так” чи „ні” такій політиці Президента України”.
Лідер одеських комуністів Євген Царьков переконаний, що „якщо капітал здатен буде перемогти нас цього року на усіх досягненнях великої радянської історії буде поставлений хрест”.
Учасники мітингу тримали гасла на підтримку антикризової коаліції, із закликом зменшити ціни на споживчі товари та житлово-комунальні тарифи, портрети Йосипа Сталіна.
Представниця Партії регіонів та проросійської організації „Єдіноє Отєчєство” Лілія Качановська кілька проголосивши осанну Володимиру Леніну закликала усіх присутніх на підтримку коаліції.
„Сьогодні закликаю усі партії опозиції. Косі, криві, сліпі, безногі... Усі на Київ. Сьогодні помаранчеві знову хочуть захопити Майдан. Не дамо!. Ми не хочемо війни. Нам не треба НАТО. НАТО нам не треба. Ми маємо стояти на смерть, але не віддати нашу землю американцям. Правильно? Слава великому Леніну і усім нам хто жив у його часи”, - підсумувала представниця Партії регіонів України.
На мітингу в Одесі нагороди у вигляді „відзнак” вручили „найбільш активним” учасникам столичних акцій коаліції у Києві. На тому і розійшлися...

Ігор Столяров
Одеса

Просмотров: 1005 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz