Пятница, 2024-03-29, 3:58 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Апрель » 29 » ВО "Свобода" увічнила гетьмана Скоропадського і полеглих у Чорнобилі пожежників дубами
ВО "Свобода" увічнила гетьмана Скоропадського і полеглих у Чорнобилі пожежників дубами
26 квітня у чергову річницю смерті Скоропадського його прихильники та представники громади церкви святого Миколая на Аскольдовій могилі увічнили пам'ять гетьмана та полеглих у Чорнобилі пожежників, посадивши саджанці дуба на Алеї героя. Настоятель церкви св. Миколая Ігор Онишкевич, відслужив панахиду на алеї.

У акції взяли участь відомий політик, голова ВО "Свобода", Олег Тягнибок, голова Київської міської організації ВО "Свобода", 3-й номер у списку до Київради Андрій Мохник, лідер всеукраїнської організації "Молода просвіта" бандурист Віталій Мороз, директор музею гетьманства Галина Ярова, відомий історик, професор, голова гетьманського товариства Юрій Терещенко. В урочистостях взяла участь прийомна донька доньки Скоропадського, яка мешкає у Києві.

Я нещодавно брав участь у відзначенні пам'яті Анатолія Погрібного саджанцем дуба на Алеї героїв і саме тоді серед присутніх зародилася ідея посадити на день спочинку Скоропадського саджанця дуба на Алеї героїв", розповів лідер "Молодої проствіти" Олександр Мороз.

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок у своєму слові під час урочистостей сказав, що українська державність має мати тяглість принаймні від козацьких часів, а не від радянських, як це подекуди можна почути нині по телебаченню.

Також учасники акції відзначили саджанцем дуба пам'ять полеглих у Чорнобилі пожежників.

Сьогоднішні чиновники є продовжувачами справи із замовчування правди про чорнобильські події", сказав у своєму слові над саджанцем дуба голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Мохник.

Просмотров: 1104 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 Anam  
0
I told my kids we'd play after I found what I needde. Damnit.

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz