Пятница, 2024-04-26, 4:15 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Апрель » 28
Храми Української Автокефальної Православної Церкви в Одеській області у великодню ніч були переповнені віруючими. Сюди прийшли, щоби помолитися за здоров»я рідних і близьких, за розквіт рідної України та становлення її багатостраждальної Церкви. У храмі Воскресіння Христового службу Божу очолив Адміністратор УАПЦ в Одеській області о.Володимир Клебан. Йому співслужили проієрей Михайло Кушнір, ієрей Олександр Філіппов, ієромонах Георгій.
Вірним прочитали Великоднє привітання Предстоятеля УАПЦ, митрополита Київського і всієї України, Блаженнійшого Мефодія. «Великдень є найбільшим святом для цілого людства. Відчуваємо велику радість у наших серцях. Хотілося б з нагоди свята привітали всіх православних в Одесі і області. Бажаю їм Божої ласки, здоров»я та щастя», сказав о.Володимир Клебан.
Великодньої ночі куличі святили також у храмі Іова Поч ... Читать дальше »
Просмотров: 1146 | Добавил: otan | Дата: 2008-04-28 | Комментарии (1)

Обласна організація Християнсько-Демократичного Союзу провела 28 квітня, спільно з духівництвом Української Автокефальної Православної Церкви, благодійну акцію для пацієнтів онкологічного відділення Одеської обласної дитячої лікарні. Кожна дитина одержала куличі, банани, апельсини.
Дітей та їхніх батьків зі святом привітали голова Одеської обласної організації ХДС, депутат Одеської міської ради (фракція «Наша Одеса») Анатолій Постовітенко, директор Одеського корпоративного комп»ютерного коледжу Андрій Солом’яний (активіст ХДС) та священик УАПЦ, митрофорний протоієрей Анатолій Коріньков.
Дітям бажали якнайшвидшого одужання, а їхнім батькам терпіння та зміцнення віри у краще.«ми щороку проводимо такі благодійні акції. Завжди раді допомогти тим хто цього потребує, особливо дітям», підкреслив Анатолій Постовітенко. Активісти ХДС також відвідал ... Читать дальше »
Просмотров: 1128 | Добавил: otan | Дата: 2008-04-28 | Комментарии (1)

«Як будете в церкві на 12 євангеліях, слухатимите Слово Боже про Страсті Христові, - як будуть носити святу Плащаницю біля церкви, - як співатимуть радісне «Христос Воскрес», - згадайте про мучеників України. Згадайте про всіх, кого розстріляли большевики; згадайте й про тих, хто з зброєю в руках боронив нашу Рідну Землю від московських катів й своїх юд-запроданців; згадайте й помоліться за них!
Не за горами кари час! Воскресне наша Україна, скине з себе московсько-большевицьке ярмо!
Не забувайте про мучеників і праведників наших!
Не забувайте про невинну кров і готуйтесь до помсти над ворогами, що не дають жити нам по людському!»
 
Симон Васильович Петлюра
Страсний Тиждень, 1926 р.
Просмотров: 1119 | Добавил: otan | Дата: 2008-04-28 | Комментарии (0)

Звернення до всіх українців в Україні і в усьому Світі Божому Гетьманича Бориса Даниловича Скоропадського з нагоди 90-ї річниці Гетьманату Павла Скоропадського.
 
Божою ласкою, Я, Гетьманич Борис Данилович Скоропадський, кровний і духовний нащадок Гетьманів Івана і Павла Скоропадських, Гетьманича Данила Скоропадського, нащадок Князів Рюрика, Гедиміна і Ханів Кримських та Глава Українського Гетьманського Дому Скоропадських,

Звертаюся в цей день і час до всіх українців, спраглих за власною самосвідомістю, повагою, гідністю і честю. До всіх, хто ще живе і житиме Україною.

Роз’ятреними ранами душі нашого народу є постійна ворожнеча всередині рідної Православної Церкви, самозванство і маскарад так званих “гетьманів та отаманів”, втрата рідної материнської мови і національної самосвідомості.

До влади в Україні пнут ... Читать дальше »
Просмотров: 1222 | Добавил: otan | Дата: 2008-04-28 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz