Суббота, 2024-04-20, 7:32 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Апрель » 25 » Борис Скоропадський знає як подолати хаос у державі
Борис Скоропадський знає як подолати хаос у державі
Днями Рівне відвідав нащадок гетьманського роду Скоропадських. Пан Борис Скоропадський у розмові із заступником голови Рівненської ОДА Степаном Павлюком висловив думку про те, що Україні потрібна монархія, однак із збереженням виконавчої влади.


Борис Скоропадський є нащадкам давнього гетьманського роду. Іван Скоропадський допомагав Петру І у війні проти шведів і став гетьманом України після Івана Мазепи. А Павло Скоропадський у 1918 році був сім місяців гетьманом України, однак під тиском військ Симона Петлюри залишив Україну. Півтора року тому його онук повернувся на Батьківщину з ідеєю відродження гетьманської влади.
У Рівному нащадок українського гетьманського роду Борис СКОРОПАДСЬКИЙ зустрівся із заступником голови Рівненської облдержадміністрації Степаном Павлюком. Обговорювали проблеми історичної справедливості, духовності, політичної ситуації в державі. На думку Бориса Скоропадського, в Україні повинна бути одна вертикаль влади, на чолі якої має стояти один керівник, який і нестиме відповідальність за ситуацію в державі. У цьому його підтримав Степан Павлюк.
— Сьогодні найвірогід-ніша реалія, яка може спрацювати на користь Україні, це чітка система вертикалі виконавчої влади, — наголосив заступник голови Рівненської ОДА Степан ПАВЛЮК. — І ні в якому разі не анархічна демократія, яка зараз панує у Верховній Раді, обласних, районних, і навіть у сільських радах.
На думку Бориса Скоропадського, найкращим варіантом для України було б відродження монархії. На думку нащадка українського гетьмана, в такій країні міг би бути виборний парламент.
— Україна ніколи не була республікою. Україна мала сильну княжу владу, гетьманську владу, яка передавалась у спадок, — говорить Борис Скоропадський. — І той час, що наша держава була республікою, три роки — з 1918 по 1920 рік, і шістнадцять років з 1991-го — не найкращі для України. Бо саме тому, що наша держава не створена бути республікою. Україні потрібна монархія і я прямий нащадок гетьманського роду.
Однак навряд чи в Україні можлива монархія, бо навіть гетьманська влада не передавалась у спадщину. Гетьмана обирали козаки. Завданням же на найближчий час Борис Скоропадський вважає необхідність об’єднання усіх українських козацьких організацій під єдиним прапором, аби ефективно працювати над розбудовою та зміцненням держави Україна.



Олексій КРИВОШЕЄВ
Просмотров: 1126 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 Steelman  
0
ааа супер

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz