Пятница, 2024-03-29, 1:00 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Апрель » 22 » Передвиборча програма Київської міської організації ВО "Свобода"
Передвиборча програма Київської міської організації ВО "Свобода"

Захистити самоврядні права столичної громади. Проводити місцеві референдуми з життєво важливих проблем міста. Впровадити механізм вета громади щодо питань місцевого самоврядування та права на опір у випадку його порушення. Забезпечити впровадження місцевих ініціатив. Передбачити бюджетне фінансування для створення будинкових, вуличних та квартальних комітетів.

Зменшити чисельний склад Київради зі 120 до 90 депутатів. Встановити в органах місцевого самоврядування квоти для зарахування на роботу молодих спеціалістів на рівні 10 % впродовж 5 років.

Змусити чиновників і депутатів дотримуватися українського законодавства. Забезпечити максимальну прозорість влади. Зробити всі рішення київської влади доступними для киян. Публікувати в Інтернеті копію кожної платіжки. Створити прозору систему розгляду скарг та звернень громадян до міської влади. Припинити бюрократичне свавілля в київській владі. Виділяти житло киянам згідно з квартирною чергою. Систематично повідомляти громадськість про стан черги на житло у комунальних ЗМІ.

Встановити контроль київської громади за АК "Київенерго" і ВАТ "АК "Київодоканал". Створити муніципальний банк, ввести представників громади до наглядової ради банку.

Забезпечити право киян на автентичність, плекання українських національних традицій і родинних цінностей, наповнити українським змістом освіту у дошкільних закладах, загальноосвітніх, музичних і спортивних школах, дитячих гуртках.

Припинити антиукраїнську істерію в Києві.

Контролювати виконання в Києві мовного законодавства. Змусити службовців місцевого самоврядування вживати українську мову під час виконання службових обов'язків.

Відновити мережу українських книгарень. Забезпечити написання назв установ і організацій, вивісок магазинів, інформації на зовнішніх рекламоносіях винятково українською мовою.

Відновити історичну справедливість, забезпечити збереження історичної пам'яті. Невідкладно розпочати демонтаж всієї антиукраїнської символіки,перейменувати вулиці, назви яких пов‘язані з періодом большевицької окупації.

Відновити статус Києва як провідного наукового, культурного та освітнього центру. Запровадити міські програми розвитку науки, культури та високотехнологічного виробництва.

Зменшити місцеві податки і збори для малого і середнього бізнесу.

Встановити прозорі, економічно обґрунтовані та справедливі тарифи на комунальні послуги. Забезпечити укладання прямих угод між киянами та постачальниками комунальних послуг.

Знищити будівельну і земельну мафію.

В умовах конкурсу на будівництво житла передбачити граничну межу рентабельності - не більше 10 %, що призведе до суттєвого здешевлення житла.

Дозволяти нове будівництво тільки за згодою будинкового, вуличного, квартального комітету (нема комітетів - нема будівництва). Збільшити податки на елітне житло. Змусити будівельні корпорації зводити соціальне житло, перш за все для молодих українських сімей. Повернутися до практики функціонування житлово-будівельних кооперативів, у тому числі молодіжних. Зобов'язати забудовників створювати міську інфраструктуру: дитячі садки, школи, спортивні майданчики, сквери, магазини тощо.

Збудувати готелі для Євро-2012, які надалі використати як соціальне житло.

Розробити Генплан Києва, враховуючи традиції, столичний статус, сучасні вимоги і забезпечити його неухильне дотримання. Припинити хаотичну забудову міста одноманітними будівлями низької естетичної якості.

Заборонити будівництво в центрі Києва та схилах Дніпра. Архітектурне обличчя Києва має відповідати його статусу - столиці Великої держави.

Покласти край корупційним схемам привласнення київської землі та комунального майна, скасувати незаконні рішення щодо передачі земельних ділянок та комунального майна. Відкрити реєстр земельних ділянок, опублікувати його в Інтернеті.

Створити тимчасову слідчу комісію з перегляду надання земельних ділянок протягом років Незалежності. Повернути громаді незаконно привласнені чиновниками землі. Винних у розграбуванні Києва притягнути до кримінальної відповідальності.

Звільнити Київ від навали нелегальних мігрантів. Покласти край засиллю нелегалів на ринках, зупинити етнічну злочинність, повернути кращі гуртожитки українським студентам.

Створити здорову моральну атмосферу в столиці. Посилити контроль за реалізацією алкогольних і тютюнових виробів, позбавляти права на торгівлю за продаж цих товарів неповнолітнім. Звільнити Київ від наркотиків і грального бізнесу.

Захистити киян від рейдерських атак на особисту власність, комунальне майно, землю, бізнес. Забезпечити прозорість роботи Київського БТІ, щоб унеможливити його застосування як інструмента рейдерів.

Відправити безпритульних з вулиць у заклади соціальної реабілітації за межами Києва. Заборонити пропаганду моральних збочень, закрити осередки розпусти. Боротися з сектантством.

Подолати транспортний колапс. Замінювати маршрутки комунальним транспортом (метром, автобусами, тролейбусами, трамваями, електропотягами). Звільнити першу смугу для громадського транспорту. Побудувати комунальні паркінги та мережу велодоріжок.

Побудувати тунельну мережу міських магістралей, щонайшвидше закінчити будівництво мостів. Звести багаторівневі транспортні розв'язки в місцях заторів.

Запровадити муніципальні програми безкоштовної діагностики та профілактики здоров'я у дитсадках і школах.

Підняти статус працівників соціальної сфери, медиків і освітян.

Контролювати продаж генетичномодифіковиних харчових продуктів.

Ввести в дію міську програму сортування сміття та систему штрафів за забруднення навколишнього природнього середовища. Ліквідувати сміттєзвалища у межах столиці. Побудувати нові сміттєпереробні заводи за межами Києва.

Ліквідувати ризик техногенної загрози для Києва. Реконструювати Бортницьку станцію аерації й дюкерні переходи через Дніпро.

Формувати культ здорової і фізично розвиненої особистості.

Просмотров: 1089 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz