Среда, 2024-05-01, 7:19 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Апрель » 30
Міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк підтверджує, що попри внутрішні дискусії, членство в НАТО залишається стратегічною метою держави. Про це він заявив в Осло під час зустрічі керівників зовнішньополітичних відомств країн-членів альянсу. Пан Яценюк також сказав, що Україна не потребує посередництва у переговорах президента та прем'єра.
Аресеній Яценюк вперше бере участь у подібних зустрічах як міністр закордонних справ. Він визнав, що політична ситуація в Україні нині складна, проте висловив впевненість, що українським політикам вдасться порозумітися, до того ж без допомоги іноземних посередників:
“Ми не хочемо в будь-якому випадку залучати альянс до владнання наших внутрішніх тимчасових проблем”.
Президент НАТО Яап де Хоф Схеффер висловив надію, що конфлікт між гілками влади буде подолано цивілізовано:
“Ми знаємо, що зараз ... Читать дальше »
Просмотров: 971 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-30 | Комментарии (0)

Мікроавтобус „Форд транзит”, який прямував з райцентру Сарата, Одеської області у напрямку Києва біля райцентру Любашівка зіткнувся з автомашиною „КАМАЗ”. Як стало відомо, у мікроавтобусі до столиці, для участі у акції на підтримку антикризової коаліції і Віктора Януковича, їхала група людей, серед них учні Успенівської сільської середньої школи Саратського району.
З п'ятьох дітей двоє нині перебувають у хірургічному відділенні Любашівської центральної районної лікарні. Отримані школярами ушкодження лікарі оцінили як „середньої важкості”. Зокрема,
Анастасія Снігірьова отримала перелом голені а Віктор Соломатін має численні ушкодження на обличчі.
Фахівці Саратської районної державної адміністрації побували у селі Успенівка і отримали від батьків та дітей пояснювальні записки, які підтверджують причетність Партії регіонів до залучення школярів д ... Читать дальше »
Просмотров: 1038 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-30 | Комментарии (0)

„Я шокований повідомленнями російських засобів масової інформації. Це відверта брехня. Цього року місто як ніколи раніше готове саме до пляжного сезону”. Таким чином прокоментував повідомлення багатьох російських ЗМІ про неготовність пляжів Одеси до курортного сезону начальник управління екологічної безпеки Одеської міської Ради Ігор Дербоглав.
На кожному міському пляжі відкрито медичні пункти із телефонами для оперативного реагування. Аварійно-рятувальні служби обладнані всім необхідним. Працюватимуть пункти з очищеною питною водою та буде відкрито необхідна кількість туалетів.
Закуплено 18 машин для очищення піску, які наразі активно залучено до роботи.
„Все відповідає нормам. Санепідемстанція проводила постійні перевірки якості води. На сьогоднішній день практично всі міські пляжі одержали паспорти з дозволом на відкриття”, - повідомив Ігор ... Читать дальше »
Просмотров: 972 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-30 | Комментарии (0)

Весна - традиційне загострення хронічних хвороб, як звичайних, так і політичних, особливо невгамовного бажання політиків домінувати, повчати, і конфронтувати. Найяскравіший приклад останнього - ситуація в Україні, викликана рішенням Ющенка вдруге розпустити один парламент. Шуфрич уважає, що цьому указу необхідна вже психіатрична експертиза. А Паризька Ліберасьйон констатує, що Україні вже набридла війна обох Вікторів. Таксисти у Києві з роздратуванням лаються, оминаючи перекриті вулиці, де роблять революцію. Український загал, думкою якого щодо порушення його виборчих прав політики, які декларують це порушення, не цікавляться, сам з цікавістю спостерігає за запеклою битвою двох Вікторів та їхніх кланів. Адже ставка в цій битві - це, напевно, власність і свобода. Власність в разі перемоги якоїсь із сторін перейде до рук бізнес-структур протилежної, а переможеним ду ... Читать дальше »
Просмотров: 969 | Добавил: otan | Дата: 2007-04-30 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz