Вторник, 2024-05-21, 7:38 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Апрель » 17 » Одеські ДЕЗи змінить Житлокомунсервіс
Одеські ДЕЗи змінить Житлокомунсервіс
Найближчим часом управління житлово-комунального господарства Одеси очікує скорочення. 16 дирекцій єдиного замовника замінять вісім Житлокомунсервісів, які будуть займатися експлуатацією житлового фонду міста. Заощаджені гроші, а це майже два мільйони гривень, будуть спрямовані на покращення роботи комунальних служб.
Про це на брифінгу для одеських журналістів повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Одеського міськвиконкому Микола Рубля.
„У двічі скоротивши чиновників гірше у житловому фонді не буде. Ми розраховуємо на покращення роботи. Допоможе і оновлення кадрового складу. Зміна назви це ще не перемога і ми розраховуємо на повне подолання негативного ставлення одеситів до продуктивності роботи житлово-комунальних служб”, сказав Микола Рубля.
За його словами, нинішній стан житлового фонду Одеси не є ідеальним. 80 відсотків житлового фонду міста нині вимагає часткового чи капітального ремонту. ”Цього року ми маємо багато планів. На капітальний ремонт житла заплановано витратити 22 мільйони гривень. До статей витрат, серед іншого, внесені кошти на відновлення крівлі, житлових мереж. Приблизно 18 мільйонів бюджетних грошей заплановані на ліфтове господарство. Будуть відновлені 209 ліфтів”.
Управлінням житлово-комунального господарства розроблено і чимало заходів, в рамках підготовки до весняно-літнього періоду. У різних районах міста з”являться нові дерева, кущі. На 21 квітня запланований загальноміський суботник у якому братимуть участь працівники багатьох одеських підприємств і організацій. Мета суботнику – максимально підготувати Одесу до зустрічі літа.
Від 1 травня розпочнуться заходи спрямовані на підготовку міських пляжів до нового курортного сезону. В його рамках відбудеться намив піску, ліквідовані обвали і таке інше.
Значна увага, наголосив Микола Рубля, буде приділена ремонту доріг, організації належної електрифікації міських вулиць.

Ігор Столяров

Просмотров: 1038 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz