Четверг, 2024-04-25, 10:17 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2006 » Ноябрь » 25 » Стосовно Івана Плачкова кримінальних справ не порушували
Стосовно Івана Плачкова кримінальних справ не порушували
Виконувач обов'язків прокурора Одеської області Михайло Чорний на проведеній 24 листопада прес конференції для журналістів повідомив про те, що прізвище нинішнього Голови обласної державної адміністрації, у кримінальній справі порушеній Генпрокуратурою за фактом порушень допущених екс керівництвом „Нафтогазу України” „не фігурує”.
Запитання журналістів про те, чи виконає прокурор Одеської області рекомендацію колегії прокуратури вирішити питання про перебування в.о. заступника прокурора Одеси Сергія Даніліна на займаній посаді Михайло Чорний назвав „одним з найскладніших”. Він повідомив, що нині до Малиновського райсуду Одеси прокурор Данілін представив ухвалу одного з судів Волинської області про те, що члени сім'ї подані у його клопотанні на одержання ордеру справді мешкали разом, складали одну сім”ю, займались спільним господарством. Генеральна прокуратура внесла апеляцію на рішення волинського суду, яке протирічило інформації зібраній працівниками відділу особового складу і внутрішньої безпеки Головного управління кадрового забезпечення Генеральної прокуратури. Після цього одеський суд призупинив розгляд позову Сергія Даніліна до оголошення рішення щодо поданої апеляції. „Я думаю, що після того коли будуть поставлені усі крапки у цій справи, Сергій Данілін вийде з лікарняного, прокурор Одеської області прийме своє остаточне рішення про його подальше перебування на займаній посаді”, наголосив Михайло Чорний.
Присутніх на прес конференції журналістів зацікавила назва тривалої хвороби, яка дотепер заважає Сергію Даніліну повернутися до виконання своїх професійних обов'язків у прокурорському кабінеті? Михайло Чорний дати назву недуги не зміг...
Не відреагував виконувач обов”язків прокурора Одеської області і на прохання прокоментувати той факт, що під час перебування на лікарняному Сергій Данілін спілкується з журналістами у службовому прокурорському кабінеті...
Стало відомо, що увага працівників прокуратури була прикута до численних скарг одеситів, які стосуються недоліків у роботі Акціонерного товариства „Одесаобленерго” взимку 2005 – 2006 років. Перевірка дотримання законодавства з боку „Одесаобленерго” мала невтішні для його колишнього керівництва результати Встановлено, що згідно з умовами приватизації цього об”єкту, значні кошти від своїх прибутків мали
спрямовуватися на інвестиційну діяльність, покращення роботи технологічних циклів. Натомість, 40 мільйонів гривень колишнє керівництво підприємства незаконно витратило на закупівлю цінних паперів. За даним фактом порушена кримінальна права, яка нині розслідується.
Серед чи не найбільш резонансних одеських тем нині є і факт загибелі людини під час падіння рекламної конструкції, встановленої на паркані який належить управлінню залізниці. Прокуратура порушила з цього приводу кримінальну справу. Встановлені грубі факти порушення під час розміщення згаданої рекламної конструкції без погодження з відповідними контролюючими органами. Були допущені і технічні порушення (конструкція закріплена без дотримання існуючих правил безпеки). Місце знаходження підприємця, винного у розміщенні згаданої рекламної конструкції встановлюється. Після його допиту буде прийнято рішення щодо міри запобіжного заходу.
На прес конференції у прокуратурі Одеської області згадали і про Руслана Боделана. Прізвище колишнього міського голови фігурує у кримінальній справі щодо незаконного підписання угод на оренду рекламний площ фірмою „Біла акація”. Стало відомо, що згадана справа нині є на розгляді у суді. Саме у ці дні тривають засідання суду. „Справа щодо причетності колишнього мера Одеси Руслана Боделана до цих порушень перебуває на контролі слідчих прокуратури. Для встановлення істини потрібно його допитати і почути його точку зору. Крапку можна буде поставити лише після отримання необхідних пояснень. Мова йде про те, що підписаною угодою про оренду є підписи цілого ряду посадовців. У залежності від того, у якому порядку ці підписи ставилися, може залежати ступінь вини тих чи інших посадовців”, повідомив виконувач обов'язків прокурора Одеської області.
урналістам повідомили і про те, що у суді в Одесі нині розглядається кримінальна справа порушена проти колишнього генерального директора „Укрпрофоздоровниця” за фактом незаконного відчуження, за заниженою вартістю, майна санаторію „Україна” та пансіонату „Мирний”.

Ігор Столяров

Просмотров: 1175 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz