Четверг, 2024-05-02, 10:48 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Август » 25 » В місті Ананьєві пройшла акція в підтримку Грузії та вступу України до НАТО
В місті Ананьєві пройшла акція в підтримку Грузії та вступу України до НАТО
21 серпня 2008 року за ініціативою Ананьївської районної організації політичної партіїї «Народний Союз»Наша Україна» в місті Ананьєві Одеської області пройшла акція під загальною назвою «Підтримай Грузію!»,котра присвячена Дню Незалежності України.В акції,крім «Нашої України» прийняли активну участь представники ананьївської районної організації Народного Руху України, місцевого козацтва та ВО «Свобода».

На центральній вулиці міста поряд з прапорами «Нашої України», НРУ, ВО «Свобода» учасники акції розташували плакати з надписами «НАТО-ТАК!», «Ананьїв за НАТО», «Сьогодні Грузія, завтра Україна?», «Укази Президента України обовязкові до виконання!», роздавали газети та листівки, пояснювали своє бачення сучасної політичної ситуації в Україні та світі.

Виступаючі вимагали від Росії термінового виводу військ з Грузії, висловлювали свою занепокоєність агресивними діями Росії проти суверенної Грузії та свою підтримку грузинському народу, солідарність у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність держави.

Під час проведення акції лунали заклики до якнайшвидшого вступу України до НАТО, а також вимоги до місцевої районної виконавчої влади дотримуватись та виконувати Укази Президента України Віктора Ющенко. Лунали, також і заклики щодо відставки голови Ананьївської райдержадміністрації за невиконання Указу Президента України по перейменування вулиць та демонтажу пам’ятників діячів комуністичного тоталітарного режиму, винних в організації Голодомору та репресій в Україні.

Учасники акції чекали,що губернатор Одеської області, нашоукраїнець М.Д.Сердюк, котрий в цей час перебував в Ананьєві, прийме участь у акції, поспілкується з її учасниками та одно партійцями, котрі проводили акцію в підтримку ініціатив Президента України Віктора Ющенко, а також хотіли вручити губернатору Звернення щодо невиконання в Ананьївському районі чиновниками районної виконавчої влади Указу Президента України, та на жаль, так його і не дочекались…

Акція пройшла організовано та без інцидентів, у зв’язку з чим учасники акції відзначили чітку роботу працівників Ананьївського РВ УМВС, котрі виважено та толерантно виконуючи свої посадові обов’язки, робили все від них залежне,щоб акція пройшла спокійно та в межах чинного законодавства України. За наслідками акції її учасники прийняли Звернення до Президента України та губернатора області.

Володимир Сєдов

Просмотров: 3257 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 Philly  
0
I really appreciate free, succinct, relailbe data like this.

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Август 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz