Вторник, 2024-03-19, 7:58 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Август » 7 » Як на Одещині виконуються Укази Президента України
Як на Одещині виконуються Укази Президента України
В місті Ананьєві Одеської області на центральній вулиці міста – вулиці Незалежності за 100 метрів від будівлі Ананьївської райдержадміністрації розташовано пам’ятник жителям міста, «погибшим в 1931 году от вражеской руки в борьбе за коллективизацию народного хазяйства»(надпис на пам’ятнику). Поряд з цим пам’ятником розташовано пам’ятник Карлу Марксу, трохи далі, в парку ім. Леніна, що межує з вулицею Леніна розташовано пам’ятник Леніну...

Керують процесом перейменування вулиць та демонтажем пам’ятників особам, причетним до організації та здійсненню Голодомору в Україні та політичних репресій, і допомагають боротись з комуністичною спадщиною непересічні люди в районі. А саме працівники апарата Ананьївської райдержадміністрації,більшість з котрих працювали в керівництві РК КПСС та РК ВЛКСМ. Наприклад – голова Ананьївської РДА Вєлков В.М. в минулому був першим секретар Бєлгород-Дністровського РК ВЛКСМ, керівник апарату Ананьївської РДА Мудрик В.П. – в минулому інструктор Ананьївського РК КПСС, заступник голови Ананьївської РДА Дембицький О.Ю, який за посадовими обов’язками сьогодні займається питаннями щодо перейменування вулиць та демонтажу пам’ятників – в минулому інструктор Ананьївського РК КПСС, Валентина Мудрик – головний спеціаліст Ананьївської РДА – в минулому інструктор Ананьївського РК КПСС. Саме вони нещодавно разом з представниками Комуністичної партії України успішно відремонтували пам’ятник загиблим комсомольцям Ананьївщини, неподалік котрого розташовано пам’ятник тим, хто загинув «от вражеской руки в борьбе за коллективизацию народного хазяйства».

В той же час, за офіційними відомостями, в Ананьївському районі Одеської області вже нібито перейменовано 4 вулиці та демонтовано 2 пам’ятника. При опитуванні виявилось, що про ці перейменування вулиць та демонтаж пам’ятників не мають жодних відомостей не тільки представники політичних партій та громадських організацій району, але й міський голова Ананьїва та працівники Ананьївської районної ради.

Це стало приводом для написання Заяви представників політичних партій та громадських організацій Ананьївщини до Президента України Віктора Ющенко та губернатора Одеської області Миколи Сердюка.

Зокрема в Заяві говориться, що представники Ананьївських громадських організацій та політичних партій Ананьївщини вимагають притягнути до відповідальності посадових осіб, котрі насправді лише імітують виконання Указу Президента України і заявляють, що у разі подальшої імітації та невиконання місцевою владою Указу Президента по суті – «ми залишаємо за собою право в найближчий час на самі радикальні протестні акції в межах чинного законодавства України.»

Володимир Сєдов
Просмотров: 1292 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Август 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz