Суббота, 2024-04-27, 0:37 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Февраль » 17 » Телекомпанія «АТВ» продовжує мовити в Одесі…
Телекомпанія «АТВ» продовжує мовити в Одесі…
 І все це незважаючи на численні акції протестів одеситів, зокрема, біля стін Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, секретаріату Президента України, сотні листів протесту з вимогами позбавити «АТВ» ліцензії на продовження мовлення…
 
Чиновники різних держустанов у столиці обмежилися лише обіцянками виконати вимоги одеситів. Вони навіть обіцяли звернутися до суду і поставити краплю у тривалому протистоянні, відновити справедливість і жорстко покарати винних. Час минає, а віз і нині там…
 
Більш того, після нетривалої перерви у телеефірі «АТВ» в Одесі знов з»явився Григорій Кваснюк з авторською програмою «Правда». Вислови, які лунали в її ефірі , викликали чи не найбільше обурення мешканців причорноморського міста. Тепер «телеведучий» і активіст групи «Родіна» Кваснюк, після провальною кампанії ініціювання референдуму про недовіру міському голові Одеси, повернувся до звичної йому телесправи висміювання всього українського з новими силами. Його вислови в бік Президента України, знаних українських політиків, керівників Одеси коментарів не потребують.
 
Мешканці міста на березі Чорного моря дотепер чекають реакції на ці вислови з боку відповідальних установ у Києві. Поки що все обмежується не конкретними санкціями стосовно телеканалу «АТВ» і автора програми «Правда», а лише листами з погрозами і застарілими обіцянками.
 
«Ваша позиція стосовно неприпустимості порушення загальних норм моралі та відповідних положень чинного Законодавства повністю збігається з точкою зору Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення. Зміст програмного наповнення телекомпанії «АТВ», особливо що стосується циклу програм «Правда» з ведучим Кваснюком, був предметом обговорення на засіданні Нацради 8 листопада 2007 року. Керівнику телекомпанії при Одеській національній академії зв»язку було вказано на неприпустимість зловживання свободою діяльності телерадіоорганізації. Зокрема, мова йшла про те, що авторські передачі Кваснюка містять безпідставні звинувачення на адресу конкретних офіційних осіб.
 
Оскільки телекомпанія «АТВ» продовжувала поширювати інформації, що містять ознаки порушення статті 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» Національною радою було здійснено позапланову перевірку цієї телеорганізації.
 
За результатами розгляду матеріалів перевірки прийнято рішення №1783 відповідно до якого Національна рада звертається до суду про анулювання ліцензії телекомпанії «АТВ»», пише Голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко у листі, який надійшов до Одеси.
 
Громадськість Одеси дотепер очікує виконання обіцянки пана Шевченка та рішення суду. Голова політ виконкому Одеської обласної організації Партії Реформи і Порядок Вадим Поліщук в інтерв»ю місцевим журналістам висловив подив з приводу нинішньої безвідповідальності Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення. «Програми авторства Кваснюка шкодять авторитету незалежної України. Його вислови підпадають під відповідальність перед чинним Законодавством».
 
Вадим Поліщук вважає, що якщо належної реакції на поведінку телекомпанії «АТВ» не буде «це буде підставою для подальшої дестабілізації ситуації в Одесі». «Національна Рада має негайно виконати власні обіцянки стосовно санкцій проти «АТВ»», сказав регіональний політик.
 
Народний депутат України Юрій Кармазін також бачив кілька програм одеської телекомпанії «АТВ». На його думку, «до побаченого були дуже серйозні запитання у площині дотримання українського законодавства». Юрій Кармазин переконаний, що на поведінку «АТВ» та її ведучих має належним чином постійно реагувати і представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. «Він має все це повністю моніторити і доповідати керівництву у Києві», наголосив знаний в Україні політик.
 
Ігор Столяров
 
Одеса
Просмотров: 1182 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 David  
0
In awe of that ansewr! Really cool!

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz