Суббота, 2024-04-20, 11:26 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2008 » Февраль » 15 » В Одесі можуть закрити будівельні майданчики
В Одесі можуть закрити будівельні майданчики
 Це станеться якщо керівники будівельних організацій будуть далі не звертати жодної уваги на численні скарги невдоволених одеситів.
 
Останнім часом на вулицях причорноморського міста знову можна побачити багато вантажних автомобілів переповнених будівельними матеріалами, які не лише забруднюють вулиці Одеси, але і встигли знищити чимало відремонтованих напередодні вулиць і міжквартальних проїздів. Ця тема стала серед головних під час засідання виконкому Одеської міської ради 14 лютого.
 
Нині до боротьби з вантажівками та їхніми власниками залучені не лише інспекція управління капітального будівництва Одеського міськвиконкому (УКБ), але і підрозділи Державної автоінспекції. За досить таки нетривалий час інспектора УКБ склали на злісних порушників близько півсотні адміністративних протоколів і передали їх для подальшого реагування до міськвиконкому. Злісних порушників викликали на засідання виконкому.
 
Депутат Одеської міської ради Микола Рубля закликав членів виконавчого комітету вдатися до жорстких дій стосовно будівельних кампаній, які продовжують не реагувати на виявленні численні порушення. «Чимало будівельників звикли діяти за принципом, що будь яке порушення може залишитися без відповідальності. Такі чиновники повинні нести відповідальність в першу чергу». Микола Рубля переконаний, що керівники будівельних організацій мають компенсувати одеситам завдані їм матеріальні та моральні збитки. Йдеться перш за все про відновлення знищених вантажними автомашинами міських автошляхів та добровільну купівлю для міста автомашин для збирання сміття.
 
Голова Приморської районної адміністрації Одеси Світлана Кобилянська назвала поведінку керівників багатьох будівельних організацій такою, що не витримує критики. «Вони мають відновити все зіпсоване з їхньої вини за власні гроші, власними руками. Нехай керівники організацій, заступники стануть і самотужки усунуть недоліки які допустили. А далі ще і штрафні санкції за завдану благоустрою міста шкоду».
 
На засіданні йшлося і про необхідність встановлення постійного жорсткого контролю за будівельними майданчиками в Одесі. Одеський міський голова Едуард Гурвіц у виступі на засіданні виконкому міської ради наголосив на необхідності введення в дію економічних важелів впливу на злісних порушників у вигляді штрафів. За його словами, в Одесі нині працюють дві спеціальні групи інспекторів які виявляють порушників правил перевезення будівельних матеріалів.
 
«Головний вплив має бути на забудовників. Об»єкти мають закривати на місяць і вони мають нести значні матеріальні збитки у розмірі багатьох тисяч гривень. Виключати електроенергію на цих майданчиках. Будівельники, які нехтують правами громади, мають відчувати, що ми не дозволимо їм так себе поводити стосовно міської громади. З перевізниками так само необхідно всіляко боротися, щоби не забруднювали і не знищували вулиць», сказав Едуард Гурвіц. Він підкреслив, що для виправлення недоліків міська влада готова звертатися до судових інстанцій і вважає, що необхідно доопрацювати угоди з будівельниками.
 
Була підтримана пропозиція начальника юридичного управління Одеської міськради Максима Болдіна про необхідність забов»язати керівників будівельних організацій протягом двох тижнів відновити знищені вантажним транспортом вулиці та міжквартальні проїзди. З міської ради на адресу порушників днями надійдуть відповідні письмові попередження.
 
Ігор Столяров
Одеса
Просмотров: 1034 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz