Понедельник, 2024-04-29, 6:19 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Ноябрь » 27 » Міжнародному конкурсу краси «Міс «Надія»» немає аналогів у світі…
Міжнародному конкурсу краси «Міс «Надія»» немає аналогів у світі…
 Про це повідомили 27 листопада на прес-конференції у малій залі Одеської міської ради, яку було присвячено підготовці до проведення шостого поспіль конкурсу краси серед інвалідів, який традиційно проходить за сприяння Одеського міського голови.

Начальник міського управління молодіжної та сімейної політики Одеської міської ради Ірина Яковлєва повідомила журналістам, що цього року конкурс відбудеться 1 грудня у приміщенні Російського драматичного театру. «Конкурс приурочено до Дня інваліда. У ньому братимуть участь дівчата-інваліди зору, які прагнуть гарно виглядати і представити себе у найкращому вигляді. Чимало структурних підрозділів Одеської міської ради брали участь в підготовці до проведення цього заходу».

 
Ірина Яковлєва висловила надію, що конкурс «Міс «Надія»» приверне увагу громадськості до проблем, які наявні сьогодні, зокрема, у молодих інвалідів.
 
Голова благодійного фонду «Держава» Володимир Сандаков відзначив, що значну допомогу організаторам конкурсу також надали депутати фракції міської ради «Наша Одеса», Департамент рекреаційного комплексу і туризму, Управління інформації, Бюро естетики міського середовища і зовнішньої реклами, Управління міжнародних взаємин, європейської інтеграції та зв’язків з одеською діаспорою.
 
За словами пана Сандалова, цей конкурс неможливо було б провести у разі відсутності взаємодії між міською радою та благодійними й громадськими організаціями.
 
Головна мета його організаторів - привернути увагу громадськості до проблем інвалідів. «Ми маємо розуміти, в яких умовах живуть ці дівчата і допомогли їм самореалізуватися у житті, відчути себе талановитими, рівноправними людьми. Учасниці конкурсу показують яскравий приклад того, як необхідно долати труднощі нашого життя. Такі конкурси позитивно впливають на міжнародний імідж не лише Одеси, але і України в цілому», - підкреслив Голова благодійного фонду «Держава». Він також повідомив, що переможниці першого Міжнародного конкурсу краси Наталії Малинській вдалося надалі значно змінити своє життя на краще. Вона очолила громадську організацію захисту прав інвалідів «Єдність», відкрила власне підприємство, яке випускає озвучену літературу для сліпих.

Деяким учасникам конкурсу вдалося не лише знайти нових друзів, але і створити сім’ї.

 
У попередніх міжнародних конкурсах краси взяли участь представниці слабкої статі з понад десяти держав світу. Цього року в Одесі очікують гостей з Молдови і В’єтнаму.
 
Загалом у цьогорічному конкурсі візьмуть участь тринадцять учасниць.

Заступник директора фонду «Держава» Ольга Трач подякувала за підтримку в проведенні конкурсу і студентам Християнського гуманітарного економічного університету. «Ми були щиро здивовані доброзичливим ставленням студентів до конкурсантів. Вони щиро вболівали за кожну учасницю, агітують приходити на цей конкурс своїх друзів. Таке ставлення до інвалідів сприяє їх адаптації у світі».

Конкурс передбачає дефіле у вечірньому туалеті, діловому костюмі. Після цього дівчата демонструватимуть журі та глядачам свої таланти. Заключною фазою конкурсу стануть ефектні бальні платтячка. Одяг учасницям міжнародного конкурсу краси цілком безкоштовно надають кращі салони Одеси.

 
Кожна переможниця одержує корону і є переможницею в одній з номінацій (Міс Надія, Віце-міс, Міс романтичність, Міс глядацьких симпатій тощо). Всі одержать і пам’ятні подарунки.

 

 

Ігор Столяров

 
Одеса
Просмотров: 1005 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz