Вторник, 2024-05-14, 11:49 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Октябрь » 12 » Делегація корейських бізнесменів перебуває в Одесі
Делегація корейських бізнесменів перебуває в Одесі
Сьогодні корейські кампанії все частіше виходять на ринки інших держав. Інвестиції спрямовуються не лише у переробну промисловість, але і в будівництво та проекти рекреаційної сфери.
 
Останнім часом в Кореї все більше бізнесменів розуміють, що Україна має значні ресурси для розвитку і чимало проектів, які заслуговують на інвестування.
 
До складу делегації, яка прибула до Одеси, увійшли представники інвестиційного банку Кореї, будівельної, суднобудівної корпорацій. Делегацію очолив Генеральний секретар Федерації корейської промисловості Соонг – Чол. Лі.
Одесу відвідали також заступник генерального менеджера Федерації корейської промисловості Чул-Хан Парк, виконавчий віце-президент корпорації Taeyoung E&C Джаз-Деуг Лі, Перший виконавчий віце-президент Hana Bank Джин –Хо Чу.
 
Метою візиту було ознайомлення з можливостями інвестування проектів, які наразі реалізуються в нашому місті. З гостями провели зустріч начальник управління міжнародних взаємин, європейської інтеграції і зв’язків з одеською діаспорою Олег Долженков, директор муніципального Агентства програм розвитку, радник Одеського міського голови з питань стратегічного розвитку Михайло Фрейдлін.
 
Корейським гостям повідомили, що Одеса зацікавлена у залученні інвестицій. «Ми знаємо, наскільки організованим є корейський бізнес, але й Одеса має великий потенціал», - сказав Олег Долженков.
 
Директор муніципального Агентства програм розвитку Михайло Фрейлін повідомив, що влада міста нині робить все можливе для відродження Одеси як центру міжнародної фінансової активності. «Ми також зацікавлені у підвищенні освітнього цензу нашої молоді, організації бізнес тренінгів для молоді у системі проектного менеджменту. Прагнемо повторити економічне диво Кореї, яка при значному дефіциті ресурсів завдяки вдалій виробничій політиці створила потужну промисловість із залученням сучасних технологій. Для нас цей досвід цікавий». Михайло Фрейлін розповів корейським гостям, що Одеса зацікавлена у будівництві розважальних сімейних комплексів, лінгвістичних центрів, супер- і гіпермаркетів, розвитку житлового будівництва. «Ми були б задоволені, якби ви мали пропозиції з цього приводу», - підбив підсумки Директор муніципального Агентства програм розвитку.
 
Начальник управління міжнародних взаємин, європейської інтеграції і зв’язків з одеською діаспорою Олег Долженков запропонував гостям відкрити в Одесі корейський офіс спільного менеджменту. Його працівники протягом року мають вивчати одеські інвестиційні проекти і надсилати зібрану інформацію до Кореї для належного опрацювання і реагування.
 
Ігор Столяров
Одеса
Просмотров: 925 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz