Среда, 2024-05-22, 1:53 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Июль » 9 » Прихильники Наталії Вітренко влаштували бійку в центрі Одеси
Прихильники Наталії Вітренко влаштували бійку в центрі Одеси
 Близько сотні агресивно налаштованих прихильників лідера Прогресивної Соціалістичної партії України відмовилися підкоритися рішенню Приморського районного суду Одеси від 5 липня 2007 року, яким заборонено проведення масових акцій протесту (зі встановленням наметів та використанням звукової апаратури) на час проведення міжнародних навчань СІ БРИЗ 2007.
 
Вони влаштували бійку з представниками виконавчої служби Приморського району Одеси і групою працівників правоохоронних органів. Крім спроб викрутити судовим виконавцям руки, з вуст організаторів антинатовських акцій лунала брудна російська лайка, погрози та прокльони.
 
Далі всіх зайшов колега Наталії Вітренко по партії Володимир Марченко. Він вигукував у бік працівників правоохоронних органів, які обороняли судових виконавців від розлючених учасників акції, не що інше, як слово «мусора». Сама ж лідерка прогресивних соціалістів повідомила, що намети прогресивних соціалістів стоятимуть на території морського порту та у порту «Південний» і пригрозила, що у разі, коли влада «спробує заборонити акції, спрямовані проти навчань НАТО в Одесі, ми будемо змушені перейти до інших методів боротьби…»/
 
Подякувавши Одеській обласній Раді за антинатовські ухвали, піддавши критиці голову українського уряду «за приховане втягування України до НАТО», вона закликала присутніх на мітингу «записуватися у добровольці для перебування у наметових містечках противників проведення міжнародних навчань Сі Бриз 2007». Наталія Вітренко назвала «єдиним порятунком від НАТО» входження України до Єдиного економічного простору з Росією і Білорусією. Великі надії вона покладає і на дострокові вересневі вибори до Верховної Ради України.
 
На несанкціонованому мітингу в Одесі виступив лідер партії «Київська Русь», представники різноманітних проросійських і прокомуністичних організацій.
 
Помічник Одеського міського голови Едуарда Гурвіца Максим Болдін, який став свідком протистояння на Соборній площі Одеси, назвав дії прихильників Наталії Вітренко «провокаційними та спрямованими на створення конфлікту з працівниками правоохоронних органів, які забезпечували громадський лад». Він наголосив, що проведений мітинг є грубим порушенням чинної і дотепер ніким не опротестованої ухвали Приморського районного суду Одеси.
 
Ігор Столяров
Одеса
Просмотров: 954 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz