Среда, 2024-05-01, 12:35 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Январь » 29 » На Одещині згадали героїв Крут і Євгена Гірника
На Одещині згадали героїв Крут і Євгена Гірника
28 січня у місті Ананьєві Одеської області на центральній вулиці біля памятника Тарасу Шевченко відбувся інформаційний пікет та громадські збори, присвячені памяті Героїв Крут та памяті Героя України Євгена Гірника,організовані Ананьївською районною організацією партії Народний Союз „Наша Україна”, Народний Рух України за участтю районної козацької паланки, партії „Пора” та місцевої інтелигенції.
Перед присутніми виступив помічник народного депутата України, голова Ананьївської районної організаціїї партії Народний Союз Наша Україна, депутат Ананьївської районної ради Володимир Сєдов, який у своїй промові привітав усіх присутніх і подякував за те, що не зважаючи на мороз вони прийшли вшанувати память Героїв.
„Будьмо гідними памяті патріотів, які загинули під Крутами. Україна сьогодні дуже потребує героїв які виступлять на захист української державності і будуть захищати її навіть ціною власного життя, як це здійснив герой України Олекса Гірник”. Після невеличкого виступу Володимир Сєдов запропонував представникам громадських зборів внести клопотання перед владними структурами про перейменування кількох з вулиць міста Ананьїва на вулиці Олекси Гірника та Героїв Крут. Запропоновано також назвати іменем Олекси Гірника один з навчальних закладів Ананьївського району.
Голова Ананьївської районної організаціїї РУХу Валерій Янкевич у власному виступі докладно розповів історію подвигу героїв Крут, підкреслив необхідність єднання сьогодні всіх проукраїнських сил та наголосив на необхідності формування національної самооборони.
Місцевий поет, депутат Ананьївської районної ради Борис Драїм закликав до єднання політичні сили - учасників „помаранчевої” революції.
На громадських зборах було прийняте рішення звернутись до міської, районної та обласної Рад з проханням перейменування декількох вулиць в Ананьївському районі на вулиці Євгена Гірника та Героїв Крут, а також назвати один з навчальних закладів Ананьївського району ім.”ям Героя України Євгена Гірника.

Ігор Столяров

Просмотров: 1015 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz