Среда, 2024-05-08, 4:55 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Январь » 8 » Голос Америки скорочує українські радіопрограми. Українські політики проти
Голос Америки скорочує українські радіопрограми. Українські політики проти
Від 8 січня припиняється трансляція 30-ти хвилинної ранкової радіопрограми Голосу Америки українською мовою. Про такі наміри вже оголосила адміністрація радіостанції.
Народний депутат України Левко Лук'яненко (Блок Юлії Тимошенко) вважає „абсолютно несвоєчасним” намір скоротити на 30 хвилин радіомовлення Голосу Америки українською мовою. „В Україні нині необхідно було б проводити роз'яснювальну роботу про велике демократичне значення НАТО. Саме у радіопрограмах Голосу Америки можна почути про структуру НАТО, про її миролюбні настрої і політику.
Антикризова коаліція у Верховній Раді України є проросійською силою, яка не зацікавлена в тому щоби Україна вступила в НАТО і тому всі засоби масової інформації, які є під їхнім впливом, а це майже усі теле- і радіоканали України, нічого не розповідають про користь проєвропейської політики.
У цих умовах радіопрограми Голосу Америки українською мовою залишаються єдиним джерелом інформації про політику західних держав”.
Народний депутат України Лук'яненко переконаний, що скорочення радіомовлення не можливо наповнити телепродукцією Голосу Америки. „Ви можете запитати будь якого пересічного українця – теле- чи радіопрограми є більш цікавими для нього? Відповідь, я переконаний, буде на користь радіо, яке має давню і славну історію”.
Левко Лук'яненко наголосив, що „якби це залежало від мене, я був би категорично проти скорочення радіомовлення. Навпаки, я дуже наполегливо просив би керівництво радіо розширити обсяги радіопрограми Голосу Америки українською мовою і збільшити їх у двічі для того щоби і у інші години доби передавати таку корисну інформацію, яку українські телевізійні і радіоканали не передають”.
Ще один народний депутат України В”ячеслав Коваль (фракція блоку „Наша Україна”, Народний Рух України) назвав наміри скоротити обсяги радіомовлення Голосу Америки українською мовою „величезною помилкою”.
„Навпаки, зараз необхідна активізація роз'яснювальної роботи серед української громадськості. Є правдою те, що в Україні нині використовуються усі важелі для погіршення стосунків зі США та чиняться перешкоди реалізації курсу на євроатлантичну інтеграцію”, - зазначив В'ячеслав Коваль.

Юрій Мельников

Просмотров: 1094 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz