Среда, 2024-05-08, 10:30 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Регистрация Вход
Меню сайта

Начало » 2007 » Январь » 4 » На Миколаївщині стурбовані планами скорочення українських радіопрограм "Голосу Америки"
На Миколаївщині стурбовані планами скорочення українських радіопрограм "Голосу Америки"
Представники політичних партій і громадських організацій Миколаївщини висловили стурбованість з приводу планів дирекції "Голосу Америки" продовжувати скорочення українських радіопрограм.
"Як нам стало відомо, в умовах таємничості від слухачів від 8 січня поточного року планується припинити трансляцію півгодинної (колись годинної) ранкової програми радіопрограми Голосу Америки. Таке ставлення до радіомовлення українською мовою є злочинно помилковим.
З радіоефіру, тим часом, зникли популярні серед слухачів радіопрограм Голосу Америки огляди англомовної преси про Україну і світ, ексклюзивні інтерв'ю з українськими політиками, недопустимо обмеженою є інформація з різних областей України.
Тим часом, після перемоги на виборах в Україні у 2006 році Партії регіонів і дружніх їй політичних партій у нашій країні відбувається небачене посилення антиамериканських настроїв. У областях України відбуваються антиамериканські і антинатівські мітинги, пікети... Мають місце наступи на свободу слова і обмеження критики на адресу урядових та регіональних владних структур.
Беручи до уваги ці факти ми хочемо висловити протест проти намірів дирекції "Голосу Америки" продовжити скорочення радіомовлення українських програм.
Просимо Вас негайно відмовитись від намірів скорочення україномовних радіопрограм, інтерес до яких в Україні посилюється. Це засвідчить будь-яке соціологічне опитування, якщо ваші працівники захочуть їх провести. Вплив телепрограм програм "Голосу Америки" у порівнянні з ыншою радіопродукцією є незрівнянно більшим.
Переконані, що на часі є збільшення ефірного часу радіопрограм "Голосу Америки" українською мовою. Саме вони протидіють посиленню антиамериканських настроїв в нашій країні та сприяють просуванню демократичних цінностей”, - йдеться у схваленій заяві, яку підписали представники регіональних організацій Народного Руху України, Конгресу Українських Націоналістів, товариства "Просвіта", Союзу українок, Української Республіканської Партії "Собор", Блоку Юлії Тимошенко.

Юрій Мельников

Просмотров: 1073 | Добавил: otan | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск по новостям

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz