Четверг, 2024-04-25, 12:16 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница Заперечення членства у НАТО як різновид ізоляції України - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ФОРУМ » Україна і НАТО » Заперечення членства у НАТО як різновид ізоляції України
Заперечення членства у НАТО як різновид ізоляції України
МамайДата: Четверг, 2007-01-18, 3:07 PM | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Репутация: 0
Статус: Offline
Відколи Україна як самостійна держава стала брати участь у міжнародних миротворчих операціях, демонструючи тим самим свою політичну волю світові, з боку деяких політиків почалась критика цього курсу, критика скажена, несамовита і знавісніла. Легко помітити, що це саме ті політики, які ніяк не можуть пережити розпад радянської імперії та створення незалежної України. Головними їхніми аргументами є те, що під час цих операцій наші військовики можуть бути поранені чи вбиті, що будуть невдоволені ті, проти кого діють миротворці. Не дивно, що всі ці політикани проводять політику русифікації і розколу нашої держави, щоб, нарешті, приєднати нас у будь-якій формі до московської імперії. Для цього їм потрібна повністю ізольована, слабка Україна, не здатна політично і збройно себе захистити.
На противагу цій ворожій політиці, в Україні дедалі більше людей розуміють необхідність тісного політичного і військового співробітництва з НАТО. Ось чому недруги України так істерично вимагають негайного референдуму про вступ до НАТО — вони чудово знають: ще рік-два, і вони референдум програють. Та однією з основних гарантій нашої незалежности і стабільности є підвищення боєздатности й набуття бойового досвіду нашими військовиками, демонстрація нашої волі та військової сили, нарощування нашої присутности там, де є наші інтереси, а це — джерела енергоносіїв, високі технології, ринки, наша діаспора. Таку політику провадять усі країни, що хочуть бути не об’єктом, а суб’єктом міжнародного політичного життя. Отже, членство України в НАТО і участь у міжнародних миротворчих операціях — політична і військова необхідність.
Тепер — про моральний аспект цього питання.
Перше, про що хочу запитати у «захисників» наших військовиків: чи знають вони, що під час проходження строкової служби гине більше наших солдат, ніж миротворців у «гарячих» точках, і що журналісти, за статистикою втрат, ризикують не менше за наших миротворців? І чи знають вони, що тільки від паління цигарок щороку вмирає 100 тисяч громадян України? А чому їх не цікавить кількість жертв в автомобільних аваріях і авіакатастрофах та під час пожеж, скільки тисяч людей гине або стає каліками від рук злочинців? Чому їх не турбує, скільки людей передчасно вмирає від хвороб, відсутности потрібних ліків та лікарень? Чому, нарешті, вони не переймаються тим, скільки молоді і старших зводить зі світу алкоголь і наркоманія? Може, тому, що вони самі «замовляють» журналістів, давлять своїми джипами простих людей на дорогах, розстрілюють і палять своїх конкурентів, крадуть кошти, потрібні хворим та лікарям, отримують надприбутки від продажу алкоголю та наркотиків?
І останнє, головне. Вони чомусь забувають, що миротворцями зараз стають не молоді солдати строкової служби, а професіонали, які свій вибір роблять добровільно. Вони свідомо обрали військову службу своєю професією, знаючи, яку небезпеку вона в собі несе. Як і кожний пожежник, пілот авіації, міліціонер. Якщо виходити з логіки цих «захисників», то треба пілотам заборонити літати, пожежникам — гасити вогонь, міліціонерам — ловити злочинців, а найперше, що б вони з насолодою заборонили, — так це журналістам займатися своєю професійною діяльністю. Якщо виходити зі статистики жертв, то найбільша небезпека — автомобіль. То що, заборонити сідати за кермо? Тоді для чого автомобілі завозити, купувати, виробляти? Якщо йти за цією логікою далі, треба відмовитися від літаків, кораблів, промисловости тощо. Яка ж тоді у них логіка? Відповім: залізна, а мета дуже конкретна і прозора — вони хочуть, щоб Україна не мала своїх літаків, суден, журналістів, армії, держави і, нарешті, мови.
Отже, розглянувши два аспекти цього питання — політично-військовий та морально-людський, ми бачимо, що будь-які заперечення нашого членства у НАТО і участи у міжнародних миротворчих операціях є нічим іншим, як спробою ізолювати нас від світових процесів, щоб світ знову про нас забув, бажано — назавжди.
 
MelissaBlondaДата: Вторник, 2007-09-25, 3:30 PM | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Это больше пропагандистская статья, чем аналитика... Факты перекручены, вам так не кажется? Почему тогда не приведено никаких цифр, касательно названных сравнений больше-меньше? wink
 
МурзикДата: Вторник, 2018-01-23, 9:32 PM | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Репутация: 0
Статус: Offline
хз
 
Форум » ФОРУМ » Україна і НАТО » Заперечення членства у НАТО як різновид ізоляції України
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2006 Сделать бесплатный сайт с uCoz